سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده خلاق با کار هدفمند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت مدیریت سایت و سایر اعضای محترم
پیشنهاد میکنم قبل از ارائه ایده ها که هر کدام به نوبه خود بسیار عالی خواهد بود ابتدا خود و اعضا را بهتر بشناسیم و از بالا به قضیه نگاه کنیم.
هر شخصی به نوبه خود دارای توانائی هائی است و اغلب ممکن است دارای ارتباطات با سایر افراد و مراکز و سازمانها و کارخانجات چه مستقیم و چه غیر مستقیم باشند.
بنظرم هر یک از اعضا رزومه مختصری تنها از توانائی ها ، سوابق ، تجریبات کاری و همچنین ارتباطاتی که با سایر مشاغل و سازمانها ممکن است داشته باشد ارائه نماید.
این اطلاعات توسط مدیریت سایت یا مدیری که تعیین می شود جمع آوری و بنا بر ایده های پیشنهادی عده ای به آن کار هدایت شوند. کلا از مجموع توانائی های مشخص شده معمولا خودبخود ایده استخراج می شود. چنانچه با این موضوع موافق هستید سایر موارد را توضیح دهم.
با آرزوی توفیق همه اعضا
دوست عزیز با پیشنهاد بسیار خوبت موافقم اتفاقا بنده هم همچین ایده ای در ذهن دارم و میتونه شرایط کاری خوبی رو برای دوستان چه از نظر کاری و سایر شرایط رقم بزنه بالاخره از همه صنوف در این انجمن عضو هستن و ما میتونیم قرار داده های کاری مونو در همین انجمن ببندیم چون هم دوستان خوبی حضور دارن و همین اینکه مورد اطمینان تره و مورد سوم که از همه بارزتره میتونیم دوستان میلیادر زیادی ار همین انجمن تحویل جامعه بدیم.
(02-05-2012 05:07 PM)savernet نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت مدیریت سایت و سایر اعضای محترم
پیشنهاد میکنم قبل از ارائه ایده ها که هر کدام به نوبه خود بسیار عالی خواهد بود ابتدا خود و اعضا را بهتر بشناسیم و از بالا به قضیه نگاه کنیم.
هر شخصی به نوبه خود دارای توانائی هائی است و اغلب ممکن است دارای ارتباطات با سایر افراد و مراکز و سازمانها و کارخانجات چه مستقیم و چه غیر مستقیم باشند.
بنظرم هر یک از اعضا رزومه مختصری تنها از توانائی ها ، سوابق ، تجریبات کاری و همچنین ارتباطاتی که با سایر مشاغل و سازمانها ممکن است داشته باشد ارائه نماید.
این اطلاعات توسط مدیریت سایت یا مدیری که تعیین می شود جمع آوری و بنا بر ایده های پیشنهادی عده ای به آن کار هدایت شوند. کلا از مجموع توانائی های مشخص شده معمولا خودبخود ایده استخراج می شود. چنانچه با این موضوع موافق هستید سایر موارد را توضیح دهم.
با آرزوی توفیق همه اعضا

در مورد اين موضوع من كارم رو شروع كردم كه براي دوستان به صورت پيام خصوصي درخواست ميكنم كه پروفايل شخصي خودشان رو به صورت كامل پر كنند.
ولي بعضي دوستان چون در تاپيك خود را صادقانه معرفي كنيد. به معرفي خود پرداخت.ديگر دليلي براي كامل كردن پروفايل خود نميبينند.كه از اين دوستان خواهش دارم.پروفايل هاي خود را كامل كنند.چون درسرسي به پروفايل هر كاربر راحت تر هست.با هر نظري كه يكي از دوستان ارسال ميكنند.اعضا به پروفايل اون كاربر سري ميزنن تا اطلاعاتي در مورد ان عضو بدست بياروند.
پس هرچه زودتر از دوستان خواهش دارم تا پروفايل هاي خودشان رو كامل كنند.
در مورد بيوگرافي.هرچه توانايي داريد بنويسد.از نحوه خوب صحبت كردن و فن بيان گرفته تا كارهاي تخصصي.كار با برنامه هاي فتوشاپ وووو
لینک مرجع