سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آفرین به پرسپولیس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
من از فوتبال سر در نمی آورم اما آفرین به پرسپولیس که واقعا گل کاشت.
پرسپولیس 3 - استقلال 2

این تلاش با ده نفره بازی کردن پیروزی و برد در دقیقه اضافی عالی بود.
همه بچه های پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپولـــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـیسی

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
پرسپولیس زلزله همینه همینه
پرسپولسش هوراااااااااااااااااااااااااا
برادر سبحان اميدوارم بازي زيباي پرسپوليس را ديده باشي
من كه بعد از بازي مدام دارم به دوستاي استقلاليم زنگ مي زنم و باهاشون كل كل مي كنم
خيلي برد جذابي بوددددددددددددددد
من به پرسپولیسی ها تبریک میگم
واقعا حالم گرفته شد بعد از بازی اصلا واسم باور نکردنی نبود که تو 9 دقیقه اینطوری بشه نتیجه بازی.
البته تنها دلیلشم غرور بود و شب خوب زائد( فکر نکنم دیگه تو هیچ بازی بتونه هتریک کنه)
خیلی حالم گرفته شد اما باز با توجه به 4 برد قبلی دارم سعی میکنم حالم رو خوب کنم و لذت ببرم از این باخت !
ما که هیچ طرفی نیستیم, امیدوارم روزی فوتبال ایران به کیفیتی برسد که ما هم جذب بشیم, به هر روی فکر کنم برد شیرینی برای پرسپولیسیها بود, بهشون تبریک میگم.
عيب نداره
ولي خداييش تمام بازي دست پرسپوليس بود و كلي موقعيت عالي و تك به تك داشت.
به اين مي گم مربي طلايي با يك تعويض طلايي زايد را كه هيچ كس به گل زنيش فكر نمي كرد در زمان طلايي آوردش تو بازي
دنیزلی نشون داده که مربیه . نیمه دومای پرسپولیس از وقتی اون اومده اغلب نیمه برد پرسپولیس بوده . فکر کنم دنیزلی تجسم خلاقش خیلی خوب باشه . باید جذب انجمن بشه .
پرسپوليسيا رو عشقه
تبريك به همه. اين برد همه برداي استقلال رو مي ارزيد!
مردي نبود فتاده را پاي زدن
من هم به همه پرسپوليسيهامخصوصا به همسرو فرزندم كه پرسپوليسي دو آتيشه اند تبريك ميگم اما اين برد چيزي از ارزشهاي تيم محبوب و محجوب استقلال كم نميكند مگر نه اينست كه شكست مقدمه پيروزيه و تاپايان فصل خيلي مونده و جوجه راآخرپاييز ميشمارند ازآن گذشته برد به ضرب و زورمربي و بازيكن خارجي كه هنرنيست گلهاي ميداودي و زندي ازصدتا گل زايدهاارزشمندتره اين زخم زبانهارا فراموش نخواهيم كرد و بموقعش تلافي خواهيم كرد !زنده باد استقلال پاينده باد تيم ملي
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع