سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تجربه در کسب و کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
جدیدا تو دانشگاه ما درسی ب نام کارافرینی با طرحی جدید درحال تدوین
تو این درس قرار از مدیران موفق و ناموفق برای بیان تجربیاتشون دعوت بشه چطور ما هم تو انجمن همچین کاری انجام بدیم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
فکر بسیار خوبی است.
با پیش آمدن شرایطش و تشکیل یک گروه منجسم، چرا که نه!
نیاز به دعوت نیست همان طور که میدونید این سایت برای کارآفرینی راه اندازی شده و هر کسی که بتونه با استفاده از تجربیات دوستان یک کارآفرینی ایجاد بکنه میتونه به عنوان یک مدیر و یا شخص کارآفرین تجربیاتشو به سایر دوستان هم که تمایل به کارآفرینی دارند انتقال بده تا روز به روز شاهد افراد کارآفرین بیشتری در ایران و در اعضای این انجمن باشیم بنده خودم به همراه آقای گل محمدی (مدیر آزمایشی) سایت و یکی از افرادی که احترام خاصی بهشون قائل هستم بعد از مدت ها تحقیق بازار و تحلیل گری در صنف های مختلف بالاخره موفق شدیم در عرصه چاپ و تبلیغات استارت کارمونو بزنیم و قدم در راه کارآفرینی و موفقیت برداریم امیدوارم که دوستان یه خورده همت به خرج داده و جهت کارآفرینی قدم موثری بردارن تا الگوئی بشه برای همه اعضای سایت آرزوی موفقیت و پیروزی برای همه دوستان گلم در این سایت دارم.
دوست عزیز حرف شما درس ولی ما میخوایم از همه نظرات واسه تحقق اهداف بهره ببریم هرچه دامنه نظرات بالاتر باشه قدرت تصمیم گیری بالاتر هرچی باش اونا تجربیاتشون بیشتر از ماست و میتونن به بچه های انجمن کمک کنن من میتونم نظرات این افراد و که تو کلاس کارافرینی طرح جدید دعوت میشن تو انجمن قرار بدم اگه مایلید این کارو میکنم
لینک مرجع