سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب بازاریاب در تهران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت دوستان گل و عزیز انجمن.
همونطور که خبر دارید.بنده و آقا ناصر به کمک هم چاپخونه ی کوچیکمونو راه انداختیم و الان دنبال یه تعداد بازاریاب هستیم.من لازم دونستم که اول در انجمن این مسئله رو هنوان کنم تا بچه های تهران(فعلا)از این فرصت استفاده کنند و یکبار به کارگاه ما بیان تا کار بازاریابی رو آموزش ببینن و کاررو شروع کنن که این شب عیدی بازار خوبی برا این کار هست اگر تلاش کنن.

حالا من لیست قیمت همکاررو براتون گذاشتم که دانلود کنید.امیدوارم که بتونیم باهم همکاری داشته باشیم.
دانلود لیست قیمت

دوستان میتونن لیست قیمت مارو با قیمتی که تو بازار(پاساژ شقایق-بهارستان) ارائه میشه مقایسه کنن.ما چون همه کارارو خودمون انجام میدیم قیمت تمام شده برا شما به شدت کاهش پیدا کرده.

این قیمتایی که من دادم شما می تونید این سود رو روکارا بکشید.
فاکتورا 10000 هزار تومن
تراکت 4500 تومن
سربرگ 6500 تومن
پاکت نامه10000 الی 15000 تومن
قبض رسید10000 تومن

اگر این مقدار سودی که گفتم رو روی کاراتون بکشید.میشه قیمت عرف بازار کار.
در ضمن نیازی نیست که شما پیگیر کارا باشید.فقط کافی کاررو تایید کنید بقیه کارا با خودماست .
یعنی خودمون میریم متنو نوع کاررو میگیریم بعد از اینکه آماده شد برای شخص میفرستیم و بعد از دریافت کامل پول ،سود شمارو به حسابتون میریزیم.
سلام مهدی جان.
بسته های فاکتور چند برگیه؟(تاچند شماره می خوره؟
دستگاه پرفراژو تحویل گرفتی؟
سلام هادی جان.
1000 تا شماره میخوره.مگه تو کاتالوگ نگفتم.هزار شماره دو برگی.یعنی 2000 برگ.که دوتا دوتا یه شماره میخوره.
پرفراژم بله تحویل گرفتم.
مهدی جان نوبت شهرستانیها کی میشه؟!
علی جان اینکار فکر نکنم برا شما شهرستانیها بصرفه.چون کرایه ماشین سر سام آوره.
خب حالا دیگه برا شهرستانیها هم میتونیم کار کنیم.
دوستانی که حاضرن بعد از عید با عنوان راکا فعالیتشون رو تو استانشون آغاز کنن...............یا علی.................
اينجانب كه اعلام امادگي كردم در استان گلستان.اينجا باز اعلام ميكنم نماينده رسمي چاپ راكا در استان گلستان رو اقا مهدي لطف كردند دادند به من.
اميدوارم كه بتونم كمك خوبي براي پيشرفت اين دوست پرتلاشمان باشم.
شما بزرگوارید آقا سجاد.
ما هرچی داریم از راهنمایی های بی دریغ شماست عزیز جان
سلام مهدی جان .ازشنیدن خبر موفقیت های مستمر شما واقعا خوشحال میشیم.
اگه ممکنه در مورد روش بازاریابی دراینکار برای دوستان انجمن که قصد همکاری دارندبیشتر توضیح بدید( اموزش نکات مهم وکلیدی بر اساس تجربه کاری خودتون که کمک کنه)
سلام هادی جان.همه ی توضیحات و آموزش های لازم در پکیجی که قراره بعد از عید برای دوستان ارسال بشه،وجود داره.چون بحث تخصصی هست.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع