(02-03-2012 12:35 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]من هم خيلي دلم ميخواست بيام اما متاسفانه عمه ام فوت كرده و شنبه مجلس ختمشه انگار قسمت نيست من شما عزيزان را از نزديك زيارت كنم هروقت خواستم بيام نشده بهرحال راضيم به رضاي خدا خودم هم نباشم دلم پيش شماست
تسلیت میگم...
آقا رضا جان تسلیت عرض میکنم.
با تاسف برای اینکه برای اولین بار نمی توانم در جلسه شرکت کنم.
در چابکسر (شمال)قطعه زمینی گرفته ام و از فردا بمدت 10روز برای کارهای اداری و دیوارکشی به آنجا می روم و متاسفانه نمی توانم در خدمت عزیزان باشم.
(02-03-2012 01:16 AM)azim نوشته شده توسط: [ -> ] (02-03-2012 12:35 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]من هم خيلي دلم ميخواست بيام اما متاسفانه عمه ام فوت كرده و شنبه مجلس ختمشه انگار قسمت نيست من شما عزيزان را از نزديك زيارت كنم هروقت خواستم بيام نشده بهرحال راضيم به رضاي خدا خودم هم نباشم دلم پيش شماست
تسلیت میگم...
ممنونم عظيم جان زنده باشي
(02-03-2012 01:58 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]آقا رضا جان تسلیت عرض میکنم.
با تاسف برای اینکه برای اولین بار نمی توانم در جلسه شرکت کنم.
در چابکسر (شمال)قطعه زمینی گرفته ام و از فردا بمدت 10روز برای کارهای اداری و دیوارکشی به آنجا می روم و متاسفانه نمی توانم در خدمت عزیزان باشم.
ممنون استاد بزرگوار خدا سايه شما رو از سرما كم نكنه
امروز كه اومدم انجمن ديدم تشريف نداريد خيلي دلم گرفت نميدونم عمرم كفاف ميده شماو بقيه دوستان را از نزديك زيارت كنم يانه شايد خدا مصلحت نميدونه اين اتفاق بيفته چون من خيلي احساساتيم و اگر ببينمتون دل كندن ازتون سخت ميشه و شايد نتونم دوريتونو تحمل كنم بهر حال بقول شاعر:
هرچه خدا خواست همان ميشود/آنچه دلم خواست نه آن ميشود
آقا رضا تسلیت میگویم امیدوارم غم آخر برای شما باشد.
آقا رضا بنده هم خدمتتون تسلیت میگم.
کامیار جان پس قرارمون روز شنبه ساعت 2 بعد از ظهر شد دیگه؟درسته.
يكم هم به فكر ما شهرستاني ها باشيد.ساعت11 يكم مشكل داشت حالا كه 2 شد ديگه بدتر شد.2مشكل داره اين كار:يكي اينكه من ساعت 6 ميزسم تهران و تا 2 بعدازظهر بيكارم و ديگه اينكه براي برگشت حداقل خيلي زود بخوام برگردم ساعت 6 بعداز ظهره كه تا ميام برگردم اصفهان شده ساعت 2 نصف شب و اينم خودش كلي مشكلات داره.اين مشكل من بود نميدونم دوستان ديگه هم اين مشكلات را دارند يا نه
(02-03-2012 01:54 PM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]يكم هم به فكر ما شهرستاني ها باشيد.ساعت11 يكم مشكل داشت حالا كه 2 شد ديگه بدتر شد.2مشكل داره اين كار:يكي اينكه من ساعت 6 ميزسم تهران و تا 2 بعدازظهر بيكارم و ديگه اينكه براي برگشت حداقل خيلي زود بخوام برگردم ساعت 6 بعداز ظهره كه تا ميام برگردم اصفهان شده ساعت 2 نصف شب و اينم خودش كلي مشكلات داره.اين مشكل من بود نميدونم دوستان ديگه هم اين مشكلات را دارند يا نه
این تغییرات را خود جشنواره در مراسم داده است.
یا باید فردا 2 به بعد بازدید داشته باشیم یا یکشنبه 11 قبل از ظهر.
اتفاقا برای بچه های شهرستان که فکر کرم حتما بلیط رزرو کرده اند نخواستم شنبه کنسل شود .حتی پستش را هم نوشتم و ارسال کردم.
آقای مسیح پیشنهاد شما چیست؟
والا نميدونم.بايد نظر بقيه بچه ها را هم ديد.يكشنبه كه اصلا نميتونم ولي نهايت اينه كه دلو ميزنيم به دريا و سر به بيابون تهران فوقش بين راه ميكشنمون.
طبق صحبتی که بنده با آقا کامیار داشتم.(ایشون امشب به اینترنت دسترسی ندارند)
فردا ساعت 2 بعد از ظهر جلوی درب ایستگاه شهید بهشتی منتظر دوستان هستیم.
(02-03-2012 09:50 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]طبق صحبتی که بنده با آقا کامیار داشتم.(ایشون امشب به اینترنت دسترسی ندارند)
فردا ساعت 2 بعد از ظهر جلوی درب ایستگاه شهید بهشتی منتظر دوستان هستیم.
پس بگو چرا امشب جلسه انسجام نداره...
( عملا برگزار نشد دیگه )
انشاالله فردا دوستان رو میبینیم