سلام امکاناتی که من دارم یه چرخ خیاطی و چند ساعات وقت ازاد و حتما می خوام تو خونه باشم به نظرتون شدنیه که رو بالشی و کوسن و سرویس اشپزخونه و سیسمونی بدوزم بفروشم بشتر برام مهم که ساعتام به بطالت نگذره و برای روز مبادا یه مهارت بلد باشم و دستم تو جیب خودم باشه یعنی طوری نیست که دنبال درامد خیلی بالا باشم بیشتر به عنوان یه کار نیمه وقت بهش نگاه می کنم به نظر شما همچین کاری نتیجه میده یا بی فایده هست اگه نتیجه میده از کجا شروع کنم و مهمتر از همه چطور بفروشم خیلی در این امور مبتدی هستم ممنون میشم راهنماییم کنید
[quote='negar2' pid='172174' dateline='1561469830']
سلام امکاناتی که من دارم یه چرخ خیاطی و چند ساعات وقت ازاد و حتما می خوام تو خونه باشم به نظرتون شدنیه که رو بالشی و کوسن و سرویس اشپزخونه و سیسمونی بدوزم بفروشم ....
درود بر شما
بله حتمن شدنی هست و بسیار هم خوب خواهد بود. نمونه هایی را بسازید و در پیج اینستایی که مخصوص ان ساخته اید بگذارید
بگویید سفارش ساخت با طرح های خاص شما مشتریان خواهید ساخت. می توان عکس کودکانشان یا هر چیزی را روی پارچه چاپ کرد
در پیج هایی که مخصوص نوزادان و کودکان و هرچه که خود میداند کامنت شبه تبلیغاتی بگذارید
در هر جا و مکانی صحبت پیش ببرید و از کارتان بگویید و شماره و پیج و عکس های کارتان را نشان دهید
و ....