دوستان کسی از شما اطلاع داره چطور بعضی ها یک جنگلی رو در اختیار میگیرن و بعد برای ورود به محوطه جنگل باید پول پرادخت کرد.در این راستا از اون جنگل حفاظت میشه.چند نفر رو استخدام میکنن برای نظافت وو
ایا این کار رو شهرداری انجام میده؟؟(یعنی به کسی از اشنایان دستور این کار رو میده زیر نظر شهرداری)
یا نه شرایط خاصی داره تا این کارو بدست اورد.
کسی میدونه چه شرایطی و از کجا باید اقدام کرد؟؟؟
فکر کنم جنگلها زیر نظر محیط زیست باشند
زیر نظر سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری است.
(01-20-2012 12:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]زیر نظر سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری است.
منم میدونم این موضوع رو.ولی اینکه چه جوری بعضی جنگل ها دست بعضی ادمها هست رو میخوام بدونم.
که ایا بطور مثال یکی از جنگل های شهر مون رو بخوام برم بگیرم و اینکارو باهاش بکنم.
چه شرایطی برای اینکار باید داشت.
و به چه چیزهای نیاز هست در این باره.
اصلا اسم این کار چی هست.که تو نت در موردش بشه چیزهایی پیدا کرد.
چون من چیزی پیدا نکردم با موضوع جنگل داری در این باره
دوست عزیز به همان سازمان مراجعه و خودتان سئوال کنید. بهتر نتیجه میگیرید.
(01-20-2012 02:22 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: [ -> ] (01-20-2012 12:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]زیر نظر سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری است.
منم میدونم این موضوع رو.ولی اینکه چه جوری بعضی جنگل ها دست بعضی ادمها هست رو میخوام بدونم.
که ایا بطور مثال یکی از جنگل های شهر مون رو بخوام برم بگیرم و اینکارو باهاش بکنم.
چه شرایطی برای اینکار باید داشت.
و به چه چیزهای نیاز هست در این باره.
اصلا اسم این کار چی هست.که تو نت در موردش بشه چیزهایی پیدا کرد.
چون من چیزی پیدا نکردم با موضوع جنگل داری در این باره
اول بايد يك تعريفي از جنگل داشته باشي بعد
اگر منظورت يك پارك بسيار بزرگ با كلي درخت تو شهر هست كه زير نظر شهرداري هست
مثلا پارك ملت.... يا پارك طالقاني تهران كه خودشون يك جنگل حساب ميشند.... مسول اصليشون شهرداري هست........ وبراي نگه داريش بايد يك شركت معتبر داشته باشي در مناقصه شكرت كن كه ساليانه برگزار ميشه.....برنده شدي مسئول نگه داريش ميشي
ولي اگر منظورت جنگل هاي مثل شمال... يا خارج از شهر هست مسئول اصليش جهاد كشاورزي هست.......( يا زير شاخه منابع طبيعي ...يا جنگل بانيش....))
اينطوري فكر كنم بايد كلي ضمانت نامه بهشون بدي
چون در اصل پارك حفاظت شده تبديل ميشه اينطوري..... كه بايد هم مسئول حيوانات وهم گياهان باشي
فكر نكنم به اين راحتي بتوني بگيري چون كارش بسيار سخت وسنگين هست
ولي اگر ميخواي مثل شمال تو جنگل يك كافي شاپ يا رستوراني بزني.... برو قاچاقي بزن....بعد صاحب اصليش مياد سراغت