سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید لباس از سایتهای خارجی و فروش آن از طریق تلگرام و اینستا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها

یه سری کانال تو تلگرام و پیج توی اینستا هست که تصاویر لباسها رو میذارن و بعد اگه اون لباس رو بخوای سفارش میگیرن و حدودا سی تا چهل روز بعد به دستت میرسونند. در بعضی از این کانالها هزینه پست و هزینه گمرک هم قید شده. من یه سرمایه خیلی ناچیز دارم حدود ده میلیون. تحصیل کرده ام ولی بیکارم، به شدت به درآمد نیاز دارم. می خوام اگه ممکنه وارد این کار بشم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم. دارم تحقیق میکنم. لطف کنید راهنمایی ام کنید. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره، دقیق و با ذکر جزییات بگه. تاجایی که من گشتم از سایتهایی خرید میکنند که ارسال به ایران دارند. الان راجع نحوه پرداخت، تهیه مستر کارت و ویزاکارت و اینکه کارت بازرگانی میخواد یا نه سوال دارم. من چیزی نمیدونم. به کمکتون نیاز دارم. ممنونم بچه ها.
(07-07-2018 07:01 PM)sara97 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بچه ها

یه سری کانال تو تلگرام و پیج توی اینستا هست که تصاویر لباسها رو میذارن و بعد اگه اون لباس رو بخوای سفارش میگیرن و حدودا سی تا چهل روز بعد به دستت میرسونند. در بعضی از این کانالها هزینه پست و هزینه گمرک هم قید شده. من یه سرمایه خیلی ناچیز دارم حدود ده میلیون. تحصیل کرده ام ولی بیکارم، به شدت به درآمد نیاز دارم. می خوام اگه ممکنه وارد این کار بشم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم. دارم تحقیق میکنم. لطف کنید راهنمایی ام کنید. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره، دقیق و با ذکر جزییات بگه. تاجایی که من گشتم از سایتهایی خرید میکنند که ارسال به ایران دارند. الان راجع نحوه پرداخت، تهیه مستر کارت و ویزاکارت و اینکه کارت بازرگانی میخواد یا نه سوال دارم. من چیزی نمیدونم. به کمکتون نیاز دارم. ممنونم بچه ها.

با سلام

دوست عزيز ايده خوبي هست و بنظرم ميتونيد به سود برسيد .

رقبا زياد هستن اما خريدارهاي خانم هم زياد هستن .

براي اينکار نياز به داشتن ويزا کارت يا مسترکارت دارين و با توجه به شرايط تحريمها ، خيلي از حسابهاي ايرانيا داره بسته ميشه و شرايط کمي سخت شده .

خيلي از سايتها هم بخاطر تحريمها ارسال به ايران رو حذف کردن و شرايط داره بدتر ميشه.

اگه تعداد لباسها بصورت سفارشي و تکي باشه ، نيازي به کارت بازرگاني ندارين و خود گمرک در اداره پست از شما هزينه رو ميگيره .

براي اينکار بايد يکي رو در کشور خارجي داشته باشين که بتونه جنس رو بخره و براتون بفرسته .

اگر روي اينکار مصمم هستين ، من ميتونم با دفتري که در المان دارم اينکار رو براتون انجام بدم اما نياز به داشتن اطلاعاتي مثل سابقه کاري و فعاليت شما دارم .

اگر مايل بودين لطفا برام در پيام خصوصي بفرستين که بيشتر بررسي بشه.

موفق باشيد
لینک مرجع