سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شعبده باز حرفه ای هستم و ...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام ، محمد علیمددی هستم شعبده باز و تردست ، ۱۲ ساله شعبده حرفه ای کار میکنم ولی متاسفانه اینکار توی ایران درآمد نداره ، تو فکرم که آموزش بدم و بتونم درآمد درست کنم ، شعبده قدیمی و تکراری انجام نمیدم ، شعبده های حرفه ای مثل : خوردن شیشه ، تیغ ، سوزن ، ذهن خونی ، خم کردن فلزات با نگاه کردن ، تکون دادن و معلق کردن کردن وسایل با نگاه کردن ، غیب کردن وسایل و ... تو این سبک کارای حرفه ای انجام میدم ، یه مدت داخل تلگرام کانال زدم و هنوز دارمش ولی اعضام کلا ۲۰۰ نفر هستن و فیلم های آموزشی شعبده میفروشم ، درآمدش بترکونه ماهی ۵۰۰ الی ۷۰۰ میشه نهایت ، دوستان اگر کسی ایده ای ، نظر خاصی و توپی داره که میتونم درآمدم رو افزایش بدم ممنون میشم راهنماییم کنه تا بتونم به درآمد خوبی برسم ، ممنون از همگی
اینم آیدی کانال تلگرامم هست که توش دارم آموزش میفروشم
ShobadeYar@
معمولا اینجورکارها که نیاز به فروش یه موضوع آموزشی هست به نظر شخصی بنده نود درصد کار تبلیغات هست اول باید وبسایت راه بندازی در کنارش صفحه اینستاگرام کانال تلگرام هم که داری این سه تارو همزمان باید همیشه اپدیت کنی توی اینستاگرام باید چند وقت یکبار مسابقه بزاری مثلا مسابقه پیشبینی بازی های فوتبال و جایزه به مثلا سه نفر اول پکیج آموزشی رو رایگان هدیه بدی. درکنارش تمام مناسبتهای مهم سال رو مثلا از تقویم در بیار یه طرح با اسم خودت یا ترجیحا یه شرکتی که با این موضوع ثبت میکنی براش بکش یا بده طراح برات طرح رو در بیاره توی هر مناسبت اون طرح رو رو صفحه سایت و اینستا و کانالت بزار. علاوه بر اینها باید بیشتر سرمایت رو بزاری برای تبلیغات توی سایتها و کانالها و حتی صفحات معروف اینستا . جدیدا هم مد شده به این انیمیشن سازهای معروف مثل سوری لند تبلیغشونو میدن بسازه . این سایت میلیاردرهای آینده مثل قدیم فعال نیست وگرنه ایده های خوبی میدادن قدیم . امیدوارم باز این سایت راه بیوفته تا دوستان همفکری کنن.
(05-10-2018 01:38 AM)MagiMan نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام ، محمد علیمددی هستم شعبده باز و تردست ، ۱۲ ساله شعبده حرفه ای کار میکنم ولی متاسفانه اینکار توی ایران درآمد نداره ، تو فکرم که آموزش بدم و بتونم درآمد درست کنم ، شعبده قدیمی و تکراری انجام نمیدم ، شعبده های حرفه ای مثل : خوردن شیشه ، تیغ ، سوزن ، ذهن خونی ، خم کردن فلزات با نگاه کردن ، تکون دادن و معلق کردن کردن وسایل با نگاه کردن ، غیب کردن وسایل و ... تو این سبک کارای حرفه ای انجام میدم ، یه مدت داخل تلگرام کانال زدم و هنوز دارمش ولی اعضام کلا ۲۰۰ نفر هستن و فیلم های آموزشی شعبده میفروشم ، درآمدش بترکونه ماهی ۵۰۰ الی ۷۰۰ میشه نهایت ، دوستان اگر کسی ایده ای ، نظر خاصی و توپی داره که میتونم درآمدم رو افزایش بدم ممنون میشم راهنماییم کنه تا بتونم به درآمد خوبی برسم ، ممنون از همگی

میتونی با صاحبان تالارهای عروسی و تشریفات عروسی صحبت کنی و قرارداد ببندی
اmohsenatu92 عزیز شما که با این تالارها اشنایی دارید کمک کنید که انشالله بتواند در این زمینه کاری فعالیتش را گسترش دهد.
دوستان اگر ایده ای دارید ممنون میشم کمکم کنید ، والا کل سرمایم ۱۰ میلیونه.کار دیگه هم اگر بلدین با این پول بشه انجام داد بهم بگین ممنون میشم.فقط دنبال پول دراوردنم و به فکر ثروتمند شدن
لینک مرجع