زمانی که آگهی استخدامی یک اداره،کارخانه و .... در رسانه ها اعلام می شود شاهد هجوم بیش از حد مردم برای ثبت نام هستیم. مثلا در هفته پیش که آزمون استخدامی شهرداری برگزار شد 127000 هزار نفر در آن شرکت کردند در حالی که فقط 5500 نفر مورد نیاز بود
هزینه ای که هر نفر برای ثبت نام پرداخت کرده بود 20000 تومان می باشد که اگر در تعداد این افراد ضرب شود به مبلغ باور نکردنی 2/5 میلیاردی میرسیم با کمی تحقیق در دیگر آزمونها نیز شاهد نتایج مشابه خواهیم بود.
این اعداد و ارقام گاهی آدمو وسوسه میکنه یه آزمون استخدامی برگزار کنه
من خودم در گذشته بارها و بارها در چنين آزمونهايي شرکت مي کردم و جالب است بدانيد در اکثر آنها جزو 5 نفر اول مي شدم و بعد در زمان مصاحبه چند برابر ظرفيت را فرا مي خواندند و من به طور تصادفي در يکي از آنها واجد شرايط شناخته شدم.
خيلي جالب است بدانيد وقتي از طريق کارگزيني به بخش مربوطه معرفي شدم، از قبل يک نفر را به جاي من استخدام کرده بودند و از پذيرش من که به طور قاوني قبول شده بودم امتناع کردند.
ادامه ماجرا را اين شد که از خير آن گذشتم و در يک شرکت خصوصي مشغول به کار شدم.
خیلی خوبه چطوره ماهم یکی برگزار کنیم
البته این دوست عزیز هزینه ها را هم کاش حساب میکرد.این رقم درآمد نیست.
(01-17-2012 08:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]البته این دوست عزیز هزینه ها را هم کاش حساب میکرد.این رقم درآمد نیست.
حق با شماست یک مورد در رابطه با چگونگی برگزاری موردی که مثال زدم اینکه برگزاری امتحان به صورت پیمانی به سازمان سنجش واگذار شده بود ( از طراحی سوال گرفته تا معرفی قبول شدگان به سازمان برای مصاحبه و ....) مطمئنا شهرداری هزینه ای بیش از 700-800 میلیون نخواهد پرداخت
اين هم يه ايده واسه پولدار شدنه ديگه...
(01-18-2012 12:42 AM)shahram......32 نوشته شده توسط: [ -> ]اين هم يه ايده واسه پولدار شدنه ديگه...
فکر کنم این بخش آخر بره تو قسمت عبرت نامه
(01-18-2012 01:00 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ] (01-18-2012 12:42 AM)shahram......32 نوشته شده توسط: [ -> ]اين هم يه ايده واسه پولدار شدنه ديگه...
فکر کنم این بخش آخر بره تو قسمت عبرت نامه
اگر مي خواهي پولدار شوي در حالت برنده-برنده پولدار شو نه به قيمت زيان بقيه