سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اقتصاد ايران به کجا مي رود؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
جهت مطالعه يک گزارش تحليلي کوتاه از بررسي برخي از آثار تحريم ها و سياست هاي اقتصادي داخلي بر اقتصاد عمومي کشور بر روي اينجا کليک کنيد
ایران واقعاً از نظر اقتصادی ورشکسته شده . آزاد شدن قیمت دلار خوبه اما وقتی که تولید کننده خوبی داشته باشیم . اما حالا چی شما تولید کننده ای رو سراغ دارین که با توان بالای 50 درصد خودش تولید کنه . واقعآ افتضاحه . به نظر من ربط زیادی به تحریم ها نداره . ما غیر از نفت چیز دیگه ای هم به صورت درست حسابی صادر می کنیم( می کردیم ) . ما باید احترام رو در هر جایی برا خودمون بخریم نه اینکه احتراممون رو به حراج بزاریم . به نظر من دولت باید توولید کننده های داخلی رو تقویت کنه . واردات مواد اولیه رو بدون عوارض کنه و صادرات مواد و اجناس تولیدی رو هم بدون عوارض . که قیمت تمام شده بعد از صادرات کم بشه . در عوض عوارض واردات اجناس تولیدی که در داخل وجود داره و مواد اولیه ای که در ایران تولید میشه بالا بره که بی خود کسی اقدام به صادرات و واردات نکنه تا صنعت ایران رشد کنه .
وقتی هم مساله اقتصادی حل بشه بقیه موضوع ها هم خود به خود حل میشه .
به نظر من این سریعتری راهه . به این سادگی که گفتم نیست ولی میشه الگوی یه الگوریتم باشه که در نهایت پیشرفت و بهبود اوضاع اقتصادی رو منجر بشه
اقتصاد ایران که با سیاست های غلط داره به ورطه نابودی میره, در سطح جامعه هم میتونیم واضح این رو درک کنیم, تحریم ها هم که شدن قوز بالاقوز, تحریم بانک مرکزی هم از یک طرف, تحریم نفتی ایران هم حدود یه هفته دیگه که باید ببینیم نتیجه اش چه خواهد شد, با این تحریم دیگه معلومه چه وضعیتی رو خواهیم دید.
هدف من از گذاشتن اين مطلب اين بود که بدانيم ما اعضاي اين انجمن رسالت بالاتري نسبت به بقيه داريم. چون نحوه فکر کردن ما با بقيه آحاد جامعه فرق مي کند، اين وظيفه ماست که فقط به فکر ميلياردر شدن خود نباشيم و با پمپاژ تفکرات خود و همچنين نشان دادن راه عملي براي سايرين، آنها را نيز با خود هماهنگ کنيم.
فکر مي کنيد چرا وضعيت ايران امروز اين چنين است? بخاطر اين است که آدمهايي که بدنه دولت را مي سازند از خود اين مردمند و از آموزشهاي واقعي مالي، اقتصادي و فرهنگ کارآفريني به دورند.
پس اين رسالت ماست که ياد بگيريم و به مردم کمک کنيم تا ياد بگيرند تا زماني که به بدنه دولت وارد شدند، هم بدانند و هم بتوانند که چگونه عمل کنند.
مرسی . این روزها تو رسانه ها داره یه جوری صحبت میشه که مردم براشون یقین بشه که تو بسیاری از مسایل و بحران های امروزی اونا مسوولند . ولی اگه یه چشمه از سر چشمه گل بشه همش گل میشه . مردم یه سری مسایل رو رعایت نمی کنن . مثل هجوم به بازار سکه و ارز و دامن زدن به این بازار . ولی خود دولت که بدتره سکه های مدت دار و خیلی چیزای دیگه که همه می بینیم . دولت آمریکا تو بحران طلا نیومد نقدینگی رو کم کنه بلکه برنامش سوق دادن سرمایه گذارها از بازار طلا به بازار تولید بود و تاحد زیادی هم موفق بود طلای 1950 دلاری شد 1650 دلار و بحران اقتصادیش هم فرو کش کرد. و دولت ایران در همون شرایط کاری کرده که سکه امروز شده 710000 تومان . ما باید پول مردم رو بکشیم تو تولید . و این در صورتیه که مردم اعتماد از لحاظ سود و سرمایه داشته باشن . که تو این شرایط این دو گزینه وجود ندارد و هیچ تلاشی هم برای فراهم آمدن آن نمی شود .
لینک مرجع