سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام وخسته نباشید به همه دوستان اساتیدو...
من 2میلیون تومان سرمایه دارم خواستم ببینم چه کسب و کاری با این 2 میلیون تومان میشه راه انداخت خیلیا پیشنهاد دادن دست فروشی کن. به نظر خودم خوبه ولی مشکل شهرداری هست و اینکه چه جنسی بخریم سود داشته باشه و ...
من تجربه هیچ کاری ندارم(یک گیمر هستم4yajuyo)تجربم تو گیم اینا زیاده ولی دیگه میخوام کار کنم با گیم اینجور جیزا نمیشه پول در اورد .لطفا اساتید و دوستان منو راهنمایی کنید تا بتونم برا خودم ی کسب وکار راه بندازم.[/size]
دوستان اساتید ایده ای ندارین که من چبکار کنم؟
اینا رو جستجو کن aria keoxer .. mia ply ... toxic girl ...
یعنی چی؟
سلام
دوست عزیزم اولین گام بررسی علایق خودت هست. ااگر نمی دانی به چه چیزی علاقه داری، تصور کن هیچ پولی نداری و می خواهی کار کنی. در قبال کاری هم که می خواهی انجام بدهی هیچ پولی به تو داده نمی شود. هیچ فرقی هم بین کارها وجود ندارد. کدام را انتخاب می کنی. آدم ماست فروش داریم که میلیاردر شده است. آدم کارخانه دار هم داریم که میلیاردر هست. از هر دو ورشکسته هم داریم.
پس ابتدا به علائقت فکر کن
اگر علائق خودت را بررسی کنی گام اول را خوب پیدا کرده ای. سپس برنامه ریزی کن. اگر برنامه ریزی درستی انجام دهی با یک میلیون تومان میتوانی کار چندین میلیارد را هم انجام دهی. اما اگر برنامه ردستی نداشته باشی، پول از دستت می رود و می بینی که اشتباهاتت پول را از دستت گرفته اند.
تمام پولت را برای ایده ات خرج نکن.
ده درصد آن را برای فاز دوم نیازت نگه دار. ده درصد آن را هم برای سرمایه در گردش لازم داری و باید نگه داری. فکر هزینه های پیش بینی نشده را هم بکن. اینطوری حتی اگر پول هم کم آورده باشی، می دانی که چقدر کم داری و اگر کسی برایت قرض داده باشد یا بخواهد با تو مشارکت کند، می دانی که چگونه می توانی جبران کنی و چه مدت زمان نیاز داری برای این کار.
برنامه ریزی را هرگز فراموش نکن دوست من
موفق باشی
لینک مرجع