سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شراکت کاری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دانشجوی دکتری هستم و وقت بیکاری زیادی ندارم .می خوام یه کاری بکنم اما اصلا وقت ازاد ندارم بخصوص که تو شهر خودمونم نیستم . 200 ملیون تومن پول دارم نمی خوام تو بانک بزارم چون درصد سودهاشون خیلی پایینه و ارزش پول بعد یه سال از بین میره .
داییم تو اهنفروشان مغازه داره حول و حوش 200 ملیون . پروفیل و قوطی میاره می فروشه درامدشم خیلی خوبه . اما سرمایش به قطعات دیگه نمی رسه . می خواستم باهاش تو خرید وفروش بعضی قطعات شریک بشم به غیر از پروفیل و قوطی . مغازه و فروش از اون سرمایه از من . قیمت مغازه اون و سرمایه منم تقریبا یکسانه . بهش موضوع شراکتو گفتم قبول کرد اما زیاد وارد جزییات نشدم . حالا تو تقسیم سود موندم بهش چی بگم . فکر کنم خودش مایله 50 - 50 باشه اما من خیلی مرددم چون مغازه اون پیشرفت می کنه اما پول من قراره سودش بین دو نفر تقسین بشه حالا بعد چند سال خواستم پولمو بگیرم ارزش پولم خیلی پایین اومده . اگه کسی نظری داره ممنون میشم به من کمک کنه ؟
سلام دوست عزیز ما در زمینه ساخت استارت اپ فعالیت میکنیم و اماده بههربرداری هست اگر تمایل داشتید برای ارائه توضیحات تکمیلی تماس بگیرید ـ09199888876
لینک مرجع