11-23-2017, 04:20 PM
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
قبلا هم این موضوع رو ارسال کردم منتها بازخوردی نداشتم پس دوباره میفرستم
تازگیا شرایطی فراهم شده تا در حاشیه روستا با وام 8 درصد و بودن مالیات کارافرینی انجام بشه و من هم تصمیم گرفتم بخاطر گرانی روز افزون گوشت قرمز به فراوری گوشت مهی روی بیارم در نتیجه تحقیقاتی رو شروع کردم و به قیمت فوقالعاده پاین ماهی جنوب رسیدم و که کاملا به صرفست از اونطرف با یه شرکت هم صحبت کردم و دستگاه های فراوری ماهی رو قیمت کردم به انضمام یه تکنولوژی منحصر به فرد که طعم دهنده ماهی در بافت گوشت هست یعنی تزریق سس یا هر نوع طعم دهنده ای که ماهی رو خوش طعم و اماده طبخ کنه - با تمام این توضیحات نظر شما در مورد فراوری گوشت ماهی چی هست
قبلا هم این موضوع رو ارسال کردم منتها بازخوردی نداشتم پس دوباره میفرستم
تازگیا شرایطی فراهم شده تا در حاشیه روستا با وام 8 درصد و بودن مالیات کارافرینی انجام بشه و من هم تصمیم گرفتم بخاطر گرانی روز افزون گوشت قرمز به فراوری گوشت مهی روی بیارم در نتیجه تحقیقاتی رو شروع کردم و به قیمت فوقالعاده پاین ماهی جنوب رسیدم و که کاملا به صرفست از اونطرف با یه شرکت هم صحبت کردم و دستگاه های فراوری ماهی رو قیمت کردم به انضمام یه تکنولوژی منحصر به فرد که طعم دهنده ماهی در بافت گوشت هست یعنی تزریق سس یا هر نوع طعم دهنده ای که ماهی رو خوش طعم و اماده طبخ کنه - با تمام این توضیحات نظر شما در مورد فراوری گوشت ماهی چی هست