سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظرسنجی برای راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگی
یه نظرستجی دارم
قصد راه اندازی سایتی برای ثبت مشاغل دارم

بدین شکل که بازاریابی کنم تو بازار بین کسبه و تبلیغات بگیرم

تو سایتم یک صحه اختصاصی بهشون بدم برا تبلیغات و معرفی خودشون همراه با عکس و متن و لینک سایت و شبکه های اجتماعی

در کنار اینها طراحی سایت و سئو
بنظرتون جواب میده
مثل بانک مشاغل

-----------------------------------------

طرح درآمدزایی من 7 طرح وجود دارد، که هر روز به امید خدا یک طرح رو عنوان و تشریح می کنم

1. جمع آوری و ثبت اطلاعات در بانک مشاغل ایران
اول از کجا شروع کنیم:
حتما شما در بین افراد خانواده دوستان و اشنایان و نزدیکان خود شاغلینی در صنوف مختلف دارید و همچنین به شما اعتماد که اطلاعات آنها را جمع آوری و در پایگاه ثبت مشاغل ثبت و تبلیغ کنید.
سایت رو خودم راه اندازی کردم فقط هزینه هاست و دامنه دادم و خودم هم سئو کردم - می تونم و قصدم هم اینه که برای هر شغلی که ثبت می شه عنوان و موضوع فعالیتش رو وقتی در گوگل سرچ می کنی در صفحه اول باز بشه.
این رضایت مندی و اعتماد شما رو در بین تبلیغ دهنده ها افزایش می ده و می تونید مانور بیشتری برای ثبت سفارش بگیرین
فرمی مخصوص طراحی شده
هزینه ثبت شغل ناچیزه که همگی قبول می کنن و البته یکسری المانهایی تعبیه شده که می شه روش مانور داد و سود خوبی گرفت مثلا ایجاد گالری عکس در هر صفحه برای صنف ثبت شده
من هزینه ثبت آگهی رو گذاشتم 3000 تومان با یک عکس و به ازای هر عکس اضافی 1000 تومان هزینه برای ایجاد گالری عکس
حال اگه روزی 10 سفارش بگیریم و مبنا همون 3 تومن باشه ماهی900 تومان
حال اگر هم عکس بیشتر بخوان درآمدش ...................... دیگه بسته به زبون و بازاریابی داره
اگر سایتت شیک و مرتب باشه فکر خوبیه از اون چیزاست که قابلیت بالا رفتن داره ولی باید سایتت بیاد صفحه اول گوگل
ممنون آرمان جام
خودت حاضر به همکاری و ایجاد تیم هستی
بچه ها راه اندازی سایت آموزشی آتلاین مثل فرانش و دانشجویار و فرادرس چطوره خوبه؟ می شه روش حساب کرد(خودم طراحی سایت و سئو بلدم و تو این خصوص حدود 70 تا 80 ویدئو ضبط کردم)
(11-17-2017 12:01 AM)uhanna نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها راه اندازی سایت آموزشی آتلاین مثل فرانش و دانشجویار و فرادرس چطوره خوبه؟ می شه روش حساب کرد(خودم طراحی سایت و سئو بلدم و تو این خصوص حدود 70 تا 80 ویدئو ضبط کردم)

خوبه اما حجم زیادی میخواد
لینک مرجع