سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همه دوستان عزیز
راستش حدود 10 ساله تو یه کاخانه بزرگ مدیر آی تی، طراح شبکه و برنامه نویس ویندوز و وب هستم. در واقع در زمینه کامپیوتر همه کاری رو حرفه ای انجام دادم. از خرید سیستم ها، راه اندازی اونها، طراحی و راه اندازی شبکه داخلی، دوربین های مدار بسته، طراحی انواع نرم افزار های مورد نیاز شرکت نعمیر سیستم های کامپیوتری کارخونه و هرچی که در زمینه کامپیوتر باشه.
اما دیگه خسته شدم از بس واسه دیگران کار کردم. همه میگن با تخصصی که توداری نباید اینجا بمونی و بهتره روی پای خودت وایسی. من هم خیلی وقته به فکر تغییر افتادم.
سرمایه حدود 70میلیون دارم که توی آینده میتونم بیشترش کنم.
سن من 33ساله و بیشتر به کارهای تولیدی علاقه دارم تا فروشندگی. خودم فکر میکنم دست خرید فروشم خیلی خوب نیست.
اهل یزد هستم.
روی کارهایی مثل تولید ظروف یکبارمصرف، فروش لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، راه اندازی سایت خاص، تعمیرات تخصصی لپ تاپ، فروش کلیه قطعات لپ تاپ و کامپیوتر، طراحی نرم افزار تخصصی و فروش و پشتیبانی اون و فروشگاه بزرگ پرینتر و تعمیرات و ... فکر کردم اما به نتیجه ای نرسیدم.

ازدوستان و اساتید محترم خواهش میکنم با توجه به شرایطی که من دارم یه راهنمایی بکنن یا ایده ای بدن.

متشکرم
سلام .
اینهمه تجربه و علمی که کسب کردی به نظرم به دردت میخوره . عمرتون بالاترین هزینه ای بوده که برای کسب این تجربه پرداخت کردید .
اگر به زمینه کاری خودت علاقه داری با توجه به رشد سریع و نیاز جامعه در زمینه It و ...

به نظرم ایده هایی که به ذهنت میرسه در زمینه ای تی برای بالا اوردن سایت های مختلف و نوشتن اپلیکیشنهای اندرویید و ... عملی کن . با سرمایه 10-15 میلیونی هم خیلی راحت میتونی شروع کنی و درامدش هم خیلی عالیه . این حوزه تخصصیه شماست که هر کسی نمیتونه واردش بشه .
ظرف یکبار مصرف و این داستانها رو یه بچه 14 ساله بدون سواد و تجربه انچنانی هم میتونه بره سراغش و خیلی راحت با شما رقابت کنه !

موفق باشید
لینک مرجع