سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست راهنمایی:5 برادر با سرمایه 60 میلیون تومان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده 31 سال دارم و جویای کار که تا حالا فرجی حاصل نشده.
4 تا برادر دیگر هم شرایط من رو دارن.
به فکرم زد که یه کاری ایجاد کنم که هم خودم و هم برادرام مشغول باشیم یه درآمدی هم داشته باشیم.
حالا از دوستان و سروران با تجربه خواهش میکنم راهنمایی بکنند که چه کاری رو با این سرمایه میشه راه اندازی کرد که 5 نفر رو نیاز داشته و سودش یه جوری باشه که به هر 5 تا نفرمون یه حقوق مکفی برسه.
پیشاپیش تشکر از راهنمایی کنندگان
(09-14-2017 11:00 AM)yossef نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز
بنده 31 سال دارم و جویای کار که تا حالا فرجی حاصل نشده.
4 تا برادر دیگر هم شرایط من رو دارن.
به فکرم زد که یه کاری ایجاد کنم که هم خودم و هم برادرام مشغول باشیم یه درآمدی هم داشته باشیم.
حالا از دوستان و سروران با تجربه خواهش میکنم راهنمایی بکنند که چه کاری رو با این سرمایه میشه راه اندازی کرد که 5 نفر رو نیاز داشته و سودش یه جوری باشه که به هر 5 تا نفرمون یه حقوق مکفی برسه.
پیشاپیش تشکر از راهنمایی کنندگان

سلام با این تعداد نفرات می تونید یک هایپر مارکت در جاده های بین شهری اجاره کنید و بصورت دوشیفت شبانه روزی کار کنید.
من پیشنهادم خرید یک دستگاه تزریق هستش که اگر بتونین با یک کارخانه تولیدی قرارداد ببندین که روزانه بطور مثال 5000قطعه ظرف مصرف داشته باشه میتونید براحتی 5000*100تومن روزانه فقط کارمزد بگیرید باتوجه به تعداد نفراتتون میتونید دوشیفت رو برای تهیه سفارش کارکنین و اگه سرمایتون اجازه بده تو این بازار بی پولی می تونید بادادن جنس برای دوماه یا سه ماه یک سود 4درصدی برای هرماه بدست بیارید که این رقم تو بانک 1.8درصد هستش اطلاعات دقیقتر را با تحقیقات بیشتر بدست بیارید
لینک مرجع