سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آداب مغازه داری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.

تصمیم گرفتم توی روستامون مغازه ای بزنم. ولی توی دو راهی ام. از یه طرف برای جلوگیری از هدر رفتن پول و سرمایه ام نباید اجازه بدم که کسی ازم قرضی و نسیه جنس بخره. از طرف دیگه اگه پر رو باشم و قرضی ندم دیگه کسی نمیاد مغازه ام (توی روستا همه همدیگه رو میشناسن و دهن به دهن می پیچه که طرف راست راست توی چشات نگاه می کنه و بهت می گه قرضی نمی دم). البته یه شغل دولتی دائمی 1/5 الی 2 تومنی دارم. متنهی می خوام بعد ظهرا هم درآمدی داشته باشم. مجرد هم هستم. نمی دونم چیکار کنم به نظرتون؟
(08-20-2017 10:05 PM)itstest نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.

تصمیم گرفتم توی روستامون مغازه ای بزنم. ولی توی دو راهی ام. از یه طرف برای جلوگیری از هدر رفتن پول و سرمایه ام نباید اجازه بدم که کسی ازم قرضی و نسیه جنس بخره. از طرف دیگه اگه پر رو باشم و قرضی ندم دیگه کسی نمیاد مغازه ام (توی روستا همه همدیگه رو میشناسن و دهن به دهن می پیچه که طرف راست راست توی چشات نگاه می کنه و بهت می گه قرضی نمی دم). البته یه شغل دولتی دائمی 1/5 الی 2 تومنی دارم. متنهی می خوام بعد ظهرا هم درآمدی داشته باشم. مجرد هم هستم. نمی دونم چیکار کنم به نظرتون؟

سلام دوست عزیز. موفق باشی.
پیشنهاد می کنم از مغازه هایی که یک قیمت دارن و فروش بیشتر به ازای سود کمتر دارن، استفاده کنید. مثلا تو تابلو بزنید فروشگاه ده تومنی. بعد از این کار هر مشتری که داشتید و درخواست نسیه کرد ازتون میتونید بگید ما با کارخانه این محصولات قرارداد داریم و باید به ازای فروش باهاشون تسویه کنیم به همین خاطر مجبوریم نقد بفروشیم.4yajuyo
لینک مرجع