سلام دوستان من 50 میلیون دارم با یه مغازه 40 متری میخوام یه مغازه راه بندازم ولی نمیدونم چی کار کنم فکر های زیادی به سرم اومده ولی وقتی تحقیق میکنم جالب نیستن
من ساکن بهبهان جنوب خوزستان هستم شهر دویست هزار نفری هست مغازم هم جای نسبتا خوبیه
برام مهم نیست پیشنهادتون در چه موردی هست اما میخوام کار باصرفه و عاقلانه ای باشه
ترجیحا از مغازم استفاده بشه ولی نشد هم طوری نیست
لطفا اگر ایده ای برای من دارید با من و دیگران در میون بزارید

(08-07-2017 07:23 AM)arman66 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من 50 میلیون دارم با یه مغازه 40 متری میخوام یه مغازه راه بندازم ولی نمیدونم چی کار کنم فکر های زیادی به سرم اومده ولی وقتی تحقیق میکنم جالب نیستن
من ساکن بهبهان جنوب خوزستان هستم شهر دویست هزار نفری هست مغازم هم جای نسبتا خوبیه
برام مهم نیست پیشنهادتون در چه موردی هست اما میخوام کار باصرفه و عاقلانه ای باشه
سلام دوست عزیز.
خیلی کارا میتونید انجام بدید مثلا: با کارخانه های تهران صحبتی داشته باشید و اجناس رو با قیمت پایین تهیه کنید و فروشگاه لوازم دو تومنی راه بندازید که مشتریای زیادی خواهید داشت به خاطر قیمتتون.
اگر انتخاب خوبی دارید و کاملا به فرهنگ و نوع پوشش افراد جایی که می شینید آشنا هستید می تونید لباس فروشی باز کنید که باز سود خوبی داره.
ویا می تونید مغازه رو تبدیل به یک دفتر کار کنید و کارهایی مثل کانون تبلیغاتی، طراحی سایت و یا هر حرفه ای که مربوط به رشته ی تحصیلی و یا علایقتون میشه راه بندازید. که پیشنهاد می کنم در این باره سری به پارک علم و فناوری بزنید تا راهنمایتون کنن.
من از کس دیگه ای هم در مورد فروشگاه کالاهای دوتومنی شنیده بودم ولی چیزی که الان نمیدونم کجا این کالاهارو گیر بیارم باید تک تک از کارخونه ها بگیرم یا میتونم همشو از یکی بگیرم
کسی در مورد اینکار اطلاعات داره؟
سوددهی و استقبال مردم چطوره؟
(08-07-2017 04:45 PM)arman66 نوشته شده توسط: [ -> ]من از کس دیگه ای هم در مورد فروشگاه کالاهای دوتومنی شنیده بودم ولی چیزی که الان نمیدونم کجا این کالاهارو گیر بیارم باید تک تک از کارخونه ها بگیرم یا میتونم همشو از یکی بگیرم
کسی در مورد اینکار اطلاعات داره؟
سوددهی و استقبال مردم چطوره؟
سلام دوست عزیز.
من پرسو جو میکنم از فعالان این مدل کسب و کار و بهتون اطلاع میدم. اگر شما زودتر اطلاع گرفتید به ما هم بگید.
(08-07-2017 07:23 AM)arman66 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من 50 میلیون دارم با یه مغازه 40 متری میخوام یه مغازه راه بندازم ولی نمیدونم چی کار کنم فکر های زیادی به سرم اومده ولی وقتی تحقیق میکنم جالب نیستن
توی این بازار ایران فقط خوراکی جواب میده
پرسودترین هم ابمیوه بستنیه
بستنی زیاد هس
الان خود من دوساله تآی کار ابمیوه طبیعی هستم هم خیلی پرسوده و هم پرفروش و هم سرمایه کمی نیاز داره
خودمم برای دوستانی مثل شما میرم اموزش میدمدم راه اندازی میکنم
خاستین برا توضیح بیشتر میتونین پیام بدین بهم
پلاستیک ۲ تمنی بعد یک مدت از بورس میفته و دایمی نیست
سلام دوستان عزیز . من یک مغازه 30 متری رو به تازگی خریداری کردم و تمام سرمایم رو براش دادم و میخوام که یه کاری رو توش راه بندازم . من ساکن بوشهر هستم و مغازه هم جای نسبتا خوبیه و توی اون ناحیه همه جور کسب و کاری وجود داره . فکرها ی زیادی به نظرم میاد ولی همشون نیاز به سرمایه اولیه داره که من ندارم . رشتم الکتروتکنیک هست . لطفا اگر نظری دارید بگید و راهنمایم کنید .
سلام دوستان عزیز . من به تازگی یک مغازه 30 متری خریداری کردم و تمام سرمایه ای که داشتم رو براش دادم . میخوام یه کاری رو توی مغازم راه بندازم ولی نمیدونم چیکار . من ساکن بوشهر هستم و مغازه هم جای نسبتا خوبه و توی اون ناحیه همه جور کسب و کاری وجود داره .فکر های زیادی دارم ولی همشون نیاز به سرمایه داره که من ندارم . رشتم الکتروتکنیک هست . لطفا اگر پیشنهادی دارید بگید .