07-22-2017, 10:50 AM
سلام
(!!! حرفایی که میخونید به هیچ عنوان تبلیغی نیست، باز تر بخونید !!!)
در پروفایلم خودم رو معرفی کردم
من رویایی داشتم که میخواستم: بدون کار فیزیکی پول در بیارم!
تنبل نیستم، در واقع این الگو از دیدن معلولینی که توانایی کار فیزیکی ندارن به ذهنم رسید
به ذهنم فشار آوردم که چطور کسی که نمیتونه کار فیزیکی انجام بده میتونه مخارجش رو در بیاره؟؟؟
خیلی سال میگذره که با این فکر روزگار میگذرونم ولی از اونجا که به خدا و قوانین انرژی ایمان دارم تونستم پیداش کنم، اردیبهشت همین سال(96)
با یه کامپیوتر و بدون کار فیزیکی !
خلاصه کنم:
خیلی اتفاقی با پدیده ای پول آفرین به نام "بیت کوین" آشنا شدم
دربارش مطالعه زیادی کردم، و چون سرمایه ای واسه شروع تجارتش نداشتم،
برنامه ای (اسکریپتی) نوشتم که میتونه بدون کار فیزیکی پول در بیاره
با اندک سرمایه ای که داشتم کارهای تست رو انجام دادم و الان برای یک معلول کار گذاشتم و نتیجش ماهی 1 میلیون و 700 هزار تومان شده و این یعنی خودش بدون کار فیزیکی درآمد داره و تو حساب خودش میره فقط وقت نیاز من میرم و به حسابش میریزم

احساس لذت بخشیه
بعد از اون و تو همین مدت کم از طرق مختلف 4تا سرمایه گذار درشت پیدا کردم و تونستم ضمن سود دهی ماهیانه به سرمایه گذار، با توافق خودشون کسری از سود رو ماهیانه
به معلولین دیگه واریز کنم.
هدفم 1000 معلول تا پایان سال هست
واسم دعا کنید و باور داشته باشید خیالاتتون عملی میشه، اگه عملتون خدایی باشه
(!!! حرفایی که میخونید به هیچ عنوان تبلیغی نیست، باز تر بخونید !!!)
در پروفایلم خودم رو معرفی کردم
من رویایی داشتم که میخواستم: بدون کار فیزیکی پول در بیارم!

تنبل نیستم، در واقع این الگو از دیدن معلولینی که توانایی کار فیزیکی ندارن به ذهنم رسید

به ذهنم فشار آوردم که چطور کسی که نمیتونه کار فیزیکی انجام بده میتونه مخارجش رو در بیاره؟؟؟

خیلی سال میگذره که با این فکر روزگار میگذرونم ولی از اونجا که به خدا و قوانین انرژی ایمان دارم تونستم پیداش کنم، اردیبهشت همین سال(96)

با یه کامپیوتر و بدون کار فیزیکی !

خلاصه کنم:
خیلی اتفاقی با پدیده ای پول آفرین به نام "بیت کوین" آشنا شدم
دربارش مطالعه زیادی کردم، و چون سرمایه ای واسه شروع تجارتش نداشتم،
برنامه ای (اسکریپتی) نوشتم که میتونه بدون کار فیزیکی پول در بیاره

با اندک سرمایه ای که داشتم کارهای تست رو انجام دادم و الان برای یک معلول کار گذاشتم و نتیجش ماهی 1 میلیون و 700 هزار تومان شده و این یعنی خودش بدون کار فیزیکی درآمد داره و تو حساب خودش میره فقط وقت نیاز من میرم و به حسابش میریزم

احساس لذت بخشیه
بعد از اون و تو همین مدت کم از طرق مختلف 4تا سرمایه گذار درشت پیدا کردم و تونستم ضمن سود دهی ماهیانه به سرمایه گذار، با توافق خودشون کسری از سود رو ماهیانه
به معلولین دیگه واریز کنم.
هدفم 1000 معلول تا پایان سال هست
واسم دعا کنید و باور داشته باشید خیالاتتون عملی میشه، اگه عملتون خدایی باشه