سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاور املاک یا لباس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مشاور املاک یا لباس

سلام دوستان
من در تهران زندگی میکنم،لیسانسه هستم و سابقه ی 3سال کار در فروشگاه پوشاک رو دارم
سرمایه ی کمی دارم که میخوام باهاش کاری رو راه اندازی کنم،اول میخواستم توی محلمون یه مغازه پوشاک بچگونه و زنونه بزنم ،ولی اجاره مغازه و قسطی که دارم حدود 2 میلیون هستش و میترسم که نتونم دربیارم
چند روزی هم هست که به فکرم زده که کلاسهای مشاور املاکی برم و یه مغازه املاکی بزنم
ولی خب تجربه کاریش رو ندارم

به نظرتون چیکار کنم؟
با سلام

دوران اوج املاک تقریبا تموم شده و خیلی باید صبر داشته باشین تا مشتری بهتون بخوره ، بخصوص با برنامه هایی که داره روزانه تعدادشونم هی بیشتر میشه مثل آلونک و دیوار و ... اگر مغازه مال خودتون بود و نگران اجاره نبودید ، املاک میتونست گزینه خوبی باشه ، چون ممکنه 4 ماه هیچ قراردادی نتونید ببندین و در ماه 5 بتونید 3 تا قرارداد با سود خوب ببندین .

اما پوشاک خیلی زودتر سودآور میشه ، بخصوص زنانه و بچه گانه ، اما بهرحال کار آزاد یعنی ریسک داشتن و نیاز به خاک خوری داره و ممکنه تا پاخور ایجاد بشه برای اجاره به مشکل بخورین .

بنظرم بهتره اول با بازاریابی شروع کنید ، چون قبلا هم تو کار پوشاک بودین ، با یک پیج اینستا و کانال تلگرام شروع کنید و مشتری جذب کنید و بعدش مغازه بگیرید .

یا از تولیدی ها جنس های خوب رو به تعداد بگیرید و توی مغازه ها پخش کنید ، ما خیلی الان بازاریاب اینجوری داریم که میان و از ما مثلا 500 عدد لباسی که خوش فروش هست رو با تخفیف میخرن و میبرن مغازه ها پخش میکنن و راحت توی یک روز 250 تا 500 هزار تومن سودشون هست .
لینک مرجع