04-08-2017, 08:59 PM
سلام دوستان
تو فکر راه اندازی یه آشپزخانه بیرون بر هستم
به نظر شما چه فاکتورهایی رو براش باید در نظر بگیریم؟مثلا بین وسایل و تعداد غذاهایی که در روز میخوایم بدیم چه رابطه ای هست؟مکانش قبلا رستوران بوده و الانم هست داره کار میکنه و مکان و سرقفلیش مال خودمون هست و میخوام رستوران رو بردارم.
در پایان برای یه آشپزخونه که در روز ناهار و شام 400 تا غذا بخواد بده بیرون هزینه ها رو چجوری ارزیابی میکنید؟
تو فکر راه اندازی یه آشپزخانه بیرون بر هستم
به نظر شما چه فاکتورهایی رو براش باید در نظر بگیریم؟مثلا بین وسایل و تعداد غذاهایی که در روز میخوایم بدیم چه رابطه ای هست؟مکانش قبلا رستوران بوده و الانم هست داره کار میکنه و مکان و سرقفلیش مال خودمون هست و میخوام رستوران رو بردارم.
در پایان برای یه آشپزخونه که در روز ناهار و شام 400 تا غذا بخواد بده بیرون هزینه ها رو چجوری ارزیابی میکنید؟