سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چه کاری در زیرزمین خانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستای گلم
من تاز ه عضو سایت شدم. مطالبی رو به صورت کلی خوندم و نمیدونم تاپیک تکراریه یا نه ولی باز سوالم رو میپرسم و ممنون میشم اگه جواب بدینو راهنمایی کنید

ما یه خونه دربست البته اجاره ای داریم که امسال هم قراره همینجا باشیم و چون زیرزمینش استفاده ای نمیشه البته اجبارا چون خالی نمونه حکم اتاق خاب رو داره ولی من دوست داشتم ازش استفاده کنم و بتونم کاری توش انجام بدم.

حدودا 12 متره و خاستم از نظر شما استفاده کنم که برای چه کاری خوبه ؟
چون هم خودم هم خاهرم و هم یکی از برادرام بیکاریم

من وسایلای اصلی آتلیه عکاسی رو دارم اما خب مجوز ندارم و الانم که دیگه تو هر کوچه یه آتلیه عکاسی پیدا میشه

خاهشا کمک کنید

پولی هم که الان تو دست دارم خیلی کمه . مبلغ 1 تومان Blush
درود برشما
منم مشکل شما رو دارم!
یه حیاط صدمتری داریم
مادرم و داداشم و خواهرمم وقتشون کاملا ازاده، خیلی وقته دنبال یه کار خونگی هستم تا هم درامد کسب کنن هم سرگرم بشن ولی فعالیتی که به مذاقشون خوش بیاد رو پبدا نکردیم فعلا

پیشنهاد زیاده که خیلیاشون راجب پرورشه، مثل پرورش قارچ که بازار فروش خوبی نداره، یا پرورش مثلا توت فرنگی، یا مثلا صدتا جوجه بریری اونجا، بزرگ که شدن بفروشی
یا مثلا گیم نت

خلاصه راه زیاده
ولی به علاقه و صبر و پشتکارت تاثیر داره
ممنون دوست عزیزم از پاسختون. کاره پرورش و ... حوصله و وقت اساسی میخاد و علاقه که متاسفانه من علاقه ای ندارم. خودم فکر میکنم زدن مزون بد نباشه ولی نیاز به راهنمایی دوستانی دارم که اطلاعاتی تو این زمینه دارن. خاهش میکنم اگه کسی هست منو راهنمایی کنه

ممنون
لینک مرجع