سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پروژه عملی ( کارگروه تجارت )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
به نظرم از هندوستان وارد کنیم خیلی خوبه ادویه های هندوستان درجه یک هست
منم با این گزینه موافقم بیشترین مردمئ طرفدار ادویه جات تند هستند و در این بین محصولات کشور هند و آسیای شرقی حرف اولو میزنه به خصوص در شهر های جنوب ایران مثل بندر عباس و خوزستان.
محمد جان برای واردات نظرت رو این گزینه چیه .
میدونم ادویه اونجا ارزون و خیلی تنوع داره ولی نمیدونم تعرفه هاشو ... معمولا قاچاق نیست.
تو ایران فلفل زیاد مصرف میشه حتی میتونیم نوع آوری کنیم و ادویه هایی وارد کنیم که تو ایران نباشد.
من ادویه ها رو زیاد نمیشناسم
همیشه دنبال کسب و کاری بروید که مافیایی نیاشد.ریسک اقتصادی کمتری داشته باشد و سهل الوصول باشد.متشکرم
الله وکیلی یکی از فانتزی هام اینه که این طرح های نیمه تمامی که شروع کردیم ، ادامه پیدا کنه و به نتیجه برسه ...
خوب آقا سبحان بسم ا...
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است
فقط یک یاعلی می خواهد، به همین سادگی و به همین خوشمزگی

12_00210_00312_002
(03-04-2013 05:10 PM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]خوب آقا سبحان بسم ا...
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است
فقط یک یاعلی می خواهد، به همین سادگی و به همین خوشمزگی

12_00210_00312_002

من به شخصه دو سال پیش و بعد از حدود 6 ماه اشنایی با سایت یا علی گفتم و شروع کردم ،
گروه برتر و پیشگام عرشیا هم به طور مثال یا علی گفتند و شروع کردند ،
بقیه دوستان هم تنهایی دوتایی سه تایی هشت تایی شروع کردند ،

اما در سطح انجمن و کارگروهی و این ها ، قطعا نیاز به یک ساماندهی از یک مرکز است . خوشبختانه انجمن تا الان در سطح استانی و تشکیل صندوق های استانی خوب کار کرده اما کافی نیست .
انشالله در اصفهان بیشتر توضیح میدم و در مورد طرح ها و نظراتم هم صحبت میکنم و حتی حاضرم برای جبران تمام خوبی های انجمن ( تقریبا تمام زندگیم الان یه جوری به این انجمن و تمام دوستان خوب انجمنی مدیون است ) قسمتی از هزینه ی شروع اولیه کار و سازماندهی دوستان رو هم بپردازم .
ما منتظر خبرهای خوش از سمت شما هستیم12_002
منظورتون اینه که کل انجمن با هم یک کار واحدی رو انجام بدهند؟Huh
خوب سفر به کره ی ماه چطوره 10_003
شوخی کردم35
چرا یک لطفی به ما نمی کنید و توی همین انجمن بگید چه نقشه ای واسه ما کشیدید تا ما برای سفر اصفهان پیش زمینه ای توی ذهنمون داشته باشیم5_004
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع