سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک برای راه اندازی مزون لباس مجلسی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان عزیز و میلیاردهای آینده 12_002
ما به تازگی قصد راه اندازی مزون لباس مجلسی داریم و توی شهر ما لباس مجلسی فروشی نیست ،متاسفانه هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم، دوستی آشنایی هم نداریم که راهنمایی و مشاوره بگیریمHuh
از دوستانی که توی این زمینه تجربه دارند خواهشمندم لطف کنند و اجازه بدند ما از تجربیاتشون استفاده کنبم
سوالاتی مثل اینکه از کدوم تولیدی خرید کنیم بهتره و اگه تولیدی میشناسید معرفی میکنید لطفا
لباس ایرانی توی بازار بهتر جواب میده یا ترک یا چینی
فقط لباس شب بفروشیم یا لباسای مخصوص مهمونی هم داشته باشیم
عمده فروشی ایرانی یا ترک اگر میشناسید معرفی میکنید لطفا
این کار سود آور هست یا نهExclamation
منتظر همفکری و کمکاتون هستم و پیشاپیش ازتون متشکرم10_004
(01-28-2017 10:48 AM)ali diana نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوست عزیز اگر اطلاعاتی در مورد خرید از ترکیه خواستید میتونید توی واتس اپ با این شماره تماس بگیرید یا پیام بزارید 00905345571168
در مورد سود اوری هم باید ببینید کسی توی شهر شما مزون لباس هست یا خیر...باز برمیگرده به تبلیغات و کارکردتون...هر کاری باید با علاقه و پشتکار باشه..مثلا اگر توی یک ماه سود چندانی نکردید دیگه ادامه ندید...کلا کار مزون باید شناخته بشید.اگر بتونید تبلیغات و کارای خوب رو ارائه بدید مطمئن باشید که سود خواهد داشت..
موفق باشید
(01-28-2017 03:14 AM)mozhdeh.fp نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز و میلیاردهای آینده 12_002
ما به تازگی قصد راه اندازی مزون لباس مجلسی داریم و توی شهر ما لباس مجلسی فروشی نیست ،متاسفانه هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم، دوستی آشنایی هم نداریم که راهنمایی و مشاوره بگیریمHuh
از دوستانی که توی این زمینه تجربه دارند خواهشمندم لطف کنند و اجازه بدند ما از تجربیاتشون استفاده کنبم
سوالاتی مثل اینکه از کدوم تولیدی خرید کنیم بهتره و اگه تولیدی میشناسید معرفی میکنید لطفا
لباس ایرانی توی بازار بهتر جواب میده یا ترک یا چینی
فقط لباس شب بفروشیم یا لباسای مخصوص مهمونی هم داشته باشیم
عمده فروشی ایرانی یا ترک اگر میشناسید معرفی میکنید لطفا
این کار سود آور هست یا نهExclamation
منتظر همفکری و کمکاتون هستم و پیشاپیش ازتون متشکرم10_004
--------------------------------------------------------------------------------------------

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

تخصص من واردات البسه از ترکیه به تمام نقاط کشور هست

میتونم کاملا در مورد نحوه خرید ارسال ترخیص و نحوه فروش بدون مشکل در فروشگاهاتون راهنماییتون کنم.

09302300130
telegram.me/babakakbarloo
لینک مرجع