سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب و کار پرسود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
بنده 24 سالمه دانشجو حسابداریم (معلول ویلچری ام) اهل لرستانم
خواستم ازتون راهنمایی بگیرم ..حدود 200 میلیون سرمایه دارم بنظرشما برم تو چکاری خوبه .. لازم ب ذکره فاصله نزدیک ما کارخانه سیمان کارخانه شکر معادن سنگ و سنگبری وجود داره لطفا راهنمایی کنید مرسی تلگرام درخدمتم Younes1371@
توی این وضع خراب فقط بذار بانک....
من خودمم حسابداری خوندم بهت شدیدا بورس رو پیشنهاد میکنم ...من بعد از دو ماه خوندن و یاد گرفتن تقریبا راه افتادم و از پس معاملات بر میام ...با توجه به وضعیت شما پیشنهاد من اینه ...گذرا و به حرف بقیه نگو بورس قماره .اگه یاد بگیری خیلی راحت سود میگیری ...فقط اول آموزش و تمرین و معامله با پول خیلی کم بعد معامله با پول زیاد .برای آموزش هم به سایت فراچارت مراجعه کن عالیه آموزش هاش...پیشنهادمو جدی بگیر و دربارش تحقیق کن به من چیزی نمیرسه شما بری توی بورس ولی به نظرم برای شما عالیه با توجه به رشته و ...
(01-11-2017 08:07 PM)امیررضا ابراهیمی نوشته شده توسط: [ -> ]من خودمم حسابداری خوندم بهت شدیدا بورس رو پیشنهاد میکنم ...من بعد از دو ماه خوندن و یاد گرفتن تقریبا راه افتادم و از پس معاملات بر میام ...با توجه به وضعیت شما پیشنهاد من اینه ...گذرا و به حرف بقیه نگو بورس قماره .اگه یاد بگیری خیلی راحت سود میگیری ...فقط اول آموزش و تمرین و معامله با پول خیلی کم بعد معامله با پول زیاد .برای آموزش هم به سایت فراچارت مراجعه کن عالیه آموزش هاش...پیشنهادمو جدی بگیر و دربارش تحقیق کن به من چیزی نمیرسه شما بری توی بورس ولی به نظرم برای شما عالیه با توجه به رشته و ...

چرت نگو
راه خوبی برا تبلیغ نیست
لینک مرجع