سلام دوستان
بنده 24 سالمه دانشجو حسابداریم (معلول ویلچری ام) اهل لرستانم
خواستم ازتون راهنمایی بگیرم ..حدود 200 میلیون سرمایه دارم بنظرشما برم تو چکاری خوبه .. لازم ب ذکره فاصله نزدیک ما کارخانه سیمان کارخانه شکر معادن سنگ و سنگبری وجود داره لطفا راهنمایی کنید مرسی تلگرام درخدمتم Younes1371@
توی این وضع خراب فقط بذار بانک....
من خودمم حسابداری خوندم بهت شدیدا بورس رو پیشنهاد میکنم ...من بعد از دو ماه خوندن و یاد گرفتن تقریبا راه افتادم و از پس معاملات بر میام ...با توجه به وضعیت شما پیشنهاد من اینه ...گذرا و به حرف بقیه نگو بورس قماره .اگه یاد بگیری خیلی راحت سود میگیری ...فقط اول آموزش و تمرین و معامله با پول خیلی کم بعد معامله با پول زیاد .برای آموزش هم به سایت فراچارت مراجعه کن عالیه آموزش هاش...پیشنهادمو جدی بگیر و دربارش تحقیق کن به من چیزی نمیرسه شما بری توی بورس ولی به نظرم برای شما عالیه با توجه به رشته و ...
(01-11-2017 08:07 PM)امیررضا ابراهیمی نوشته شده توسط: [ -> ]من خودمم حسابداری خوندم بهت شدیدا بورس رو پیشنهاد میکنم ...من بعد از دو ماه خوندن و یاد گرفتن تقریبا راه افتادم و از پس معاملات بر میام ...با توجه به وضعیت شما پیشنهاد من اینه ...گذرا و به حرف بقیه نگو بورس قماره .اگه یاد بگیری خیلی راحت سود میگیری ...فقط اول آموزش و تمرین و معامله با پول خیلی کم بعد معامله با پول زیاد .برای آموزش هم به سایت فراچارت مراجعه کن عالیه آموزش هاش...پیشنهادمو جدی بگیر و دربارش تحقیق کن به من چیزی نمیرسه شما بری توی بورس ولی به نظرم برای شما عالیه با توجه به رشته و ...
چرت نگو
راه خوبی برا تبلیغ نیست