12-08-2016, 07:37 PM
سلام
من و دختر عموم شروع به دوختن محصولات نمدی کردیم مثل گیفت و آدم برفی برا چله حدود 6 تا محصول درست کردیم ی کانال تلگرامی و ی پیج تو اینستا برا کارامون زدیم
امروز هم گفتم ببریم حضوری تو بازار سفارش بگیرم
البته طبق انتظارات من پیش نرفت و برا محصولات شب چله گفتن دیر اومدی الان بازار پره جنسه
و در کل هم نخواستن من تصور میکردم حد اقل ی نفر سفارش بده
ی نفر شمارمو گرفت که اگه کسی اومد و سفارش خواست بده شمارمو بهشون بده
و با ی خانم آشنا شدم که اوناا هم ی اکیپی بودن که تازه میخواستن شروع کنن گفتم اگه دلتون خواست باهم همکاری میتونیم بکنیم
البته اینم بگم که نمیخام فقط محصولات نمدی درست کنیم میخام متنوع باشه
چون من برا تمام مراسم های خودم دلم میخاد چیزی باشه که تک باشه واسه همین اکثرا درستشون میکنم دلم میخاد به کسایی که چیز نو میخوان کمک کنم برا همین فکر میکنم باید رو تنوع محصولاتمون بیشتر فک کنم
شنبه هم میخام ببرمشون تو پاساژ محله و خیابون های اطراف چون همه که برا خرید نمیرن بازار
اگه کسی نظری یا تجربه ای داره کمک کنه ممنون
من و دختر عموم شروع به دوختن محصولات نمدی کردیم مثل گیفت و آدم برفی برا چله حدود 6 تا محصول درست کردیم ی کانال تلگرامی و ی پیج تو اینستا برا کارامون زدیم

امروز هم گفتم ببریم حضوری تو بازار سفارش بگیرم
البته طبق انتظارات من پیش نرفت و برا محصولات شب چله گفتن دیر اومدی الان بازار پره جنسه
و در کل هم نخواستن من تصور میکردم حد اقل ی نفر سفارش بده

ی نفر شمارمو گرفت که اگه کسی اومد و سفارش خواست بده شمارمو بهشون بده
و با ی خانم آشنا شدم که اوناا هم ی اکیپی بودن که تازه میخواستن شروع کنن گفتم اگه دلتون خواست باهم همکاری میتونیم بکنیم

البته اینم بگم که نمیخام فقط محصولات نمدی درست کنیم میخام متنوع باشه
چون من برا تمام مراسم های خودم دلم میخاد چیزی باشه که تک باشه واسه همین اکثرا درستشون میکنم دلم میخاد به کسایی که چیز نو میخوان کمک کنم برا همین فکر میکنم باید رو تنوع محصولاتمون بیشتر فک کنم

اگه کسی نظری یا تجربه ای داره کمک کنه ممنون