سلام و درود
چطور میشه از سایت های خارجی کالایی ( مثلا مکمل های ورزشی ) خرید و تو ایران تحویل گرفت.
البته مهمترین مسئله ش گمرکه.
به طور مثال میشه اگه فامیل یا دوستی خارج از کشور داریم خرید کنه ( یا خرید کنیم به ادرس اون بفرستیم ) و اون برامون به ایران ارسال کنه.
آیا گمرک اجازه ترخیص میده ؟؟؟

توی بازارچه پرشین تولز میتونی چند نفر رو پیدا کنی که کارشون همینه از سایت هایی مثل علی اکسپرس و آمازون خرید میکنن میفرستن برات
بعضی از سایت های چینی هم به ایران ارسال دارند و خودت میتونی خرید کنی ولی نمیدونم کدوم هاشون میفرستن
گمرک هم بستگی به جنسی که میخوای بیاری داره بهتره بگیرم سلیقه ای هست !!! اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره
(11-29-2016 02:02 AM)saadati نوشته شده توسط: [ -> ]توی بازارچه پرشین تولز میتونی چند نفر رو پیدا کنی که کارشون همینه از سایت هایی مثل علی اکسپرس و آمازون خرید میکنن میفرستن برات
بعضی از سایت های چینی هم به ایران ارسال دارند و خودت میتونی خرید کنی ولی نمیدونم کدوم هاشون میفرستن
گمرک هم بستگی به جنسی که میخوای بیاری داره بهتره بگیرم سلیقه ای هست !!! اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره
اون سایت ها و افرادو میدونم که کارشون اینه ولی من میخوام خودم انجام بدم.
(11-29-2016 02:02 AM)saadati نوشته شده توسط: [ -> ]اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره
از اداره پست شهرت سوال کن . چون قانون رو عوض کردن . از خریدهای اینترنتی هم گمرکی میگیرن. مگر اینکه بهشون بگی کسی برات از خارج به عنوان هدیه فرستاده
نمیتونی بیاری
علی اکسپرس برا ایرانیا ممنوع کرده از اول امسال!
من دو سه سال قبل از علی اکسپرس خرید کردم،یه دستبند 5 2.5 دلاری پست 21000 تومن میخواست بگیره که من برگشت دادم
صرف نمیکنه،اگه وزن و حجم بالایی داشته باشه علاوه بر پست گمرکی هم میگیرن ناکسا
(11-30-2016 09:09 PM)cold_fear1 نوشته شده توسط: [ -> ]نمیتونی بیاری
علی اکسپرس برا ایرانیا ممنوع کرده از اول امسال!
من دو سه سال قبل از علی اکسپرس خرید کردم،یه دستبند 5 2.5 دلاری پست 21000 تومن میخواست بگیره که من برگشت دادم
صرف نمیکنه،اگه وزن و حجم بالایی داشته باشه علاوه بر پست گمرکی هم میگیرن ناکسا
منظور 2.5 دلار بود
این چه سایتیه ویرایش نداره!