(12-19-2016 01:18 PM)farshid-salehi نوشته شده توسط: [ -> ]منم بازی کردمش
پولی که میده بیشتر شبیه پول تو جیبیه، بیشتر بدرد دانشجوا و بچه مدرسه ایا می خوره که اوقات بیکاری شون رو بشینن بازی کنن یه پولی هم گیرشون بیاد.
یه صبح تا ظهر که بازی کنی 10 ، 20 تومن بهت میدن.
واقعاً 10 - 20 تومن در روز میده ؟
اگر انقد بده که مشکل من حله، چند وقتیه حالم خوش نیست نمی تونم برم سره کار، دارم دیوونه میشم.
(01-04-2017 02:32 AM)alavi نوشته شده توسط: [ -> ] (12-19-2016 01:18 PM)farshid-salehi نوشته شده توسط: [ -> ]منم بازی کردمش
پولی که میده بیشتر شبیه پول تو جیبیه، بیشتر بدرد دانشجوا و بچه مدرسه ایا می خوره که اوقات بیکاری شون رو بشینن بازی کنن یه پولی هم گیرشون بیاد.
واقعاً 10 - 20 تومن در روز میده ؟
اگر انقد بده که مشکل من حله، چند وقتیه حالم خوش نیست نمی تونم برم سره کار، دارم دیوونه میشم.
به سره کار رفتن که نمیرسه ولی روزایی که همه میان و بازی می کنن، آره 20 تومن میشه درآورد. فقط باید حسابی وقت بزاری و بازی کنی.
سلام
از روز گذشته بازی آفلاین جایزه دار بازی لم قفل شده است.
(01-27-2017 10:19 PM).... نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
از روز گذشته بازی آفلاین جایزه دار بازی لم قفل شده است.
آره
دارن بازی رو آپدیت می کنن.
آپدیت بازی لم
قبلا اگه موقع بازی اینترنت قطع می شد هیچ پولی به شما داده نمی شد ولی توی این آپدیت این مشکل حل شد .
حالا با خیال راحت پول در بیارید.
(12-19-2016 01:18 PM)farshid-salehi نوشته شده توسط: [ -> ]منم بازی کردمش
بله درسته
یک مصاحبه درباره سازندگان
بازی کوییز اف کینگز وجود داره که جالبه
پیشنهاد میکنم مطالعه کنید
سلام من این بازی رو تازه نصب کردم همه جای بازی رو گشتم فرم ثبت نام نداره براهمین نمیتونم انلاین بازی کنم و جایزه نقدی ببرم.خواهشا راهنمایی کنین
سلام لینک دانلود بازی لم رو میخوام
میشه بیشتر توضیح بدین مرسی