سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فایل صوتی خودهیپنوتیزم برای تجسم خلاق
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
آیا ممکنه کسی رو بدون اینکه خودش بخواد هیپنوتیزم کرد؟
اگر بله چگونه؟
من تخصصم اصلا روی هیپنوتیزم نیست اما جواب شما بله است حتی اگر پافشاری هم کنه اگر طرف هیپنوتیزم کار باشه میتونه اینکارو انجام بده . این رو عملی در مکانی دیدم
[/quote]
اقا مهرداد سلام بابت فایل صوتی دست درد نکنه این فایل قبلا تو انجمن بود شما دوباره گذاشتین به هر حال بازم ممنون

[/quote]

سلام
من این فایل رو تقریبا یک سال پیش گذاشتم ...فکر نکنم قبل از این تاریخ توی سایت قرار گرفته باشه اگر هم هست شاید عزیزی بعد از من اینو گذاشته10_004
(10-21-2012 09:51 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]آیا ممکنه کسی رو بدون اینکه خودش بخواد هیپنوتیزم کرد؟
اگر بله چگونه؟

این امر به راحتی توسط هر کس انجام نمی شه تا خود فرد نخواد و گفته ها و تلقین های هیپنوتیزور رو نخواد دنبال و اجرا کنه فرد هیپنوتیزم نمی شه...
هیپنوتیزم شدن اجباری توسط افراد معدودی قابل اجراست که از قدرت روجی فوق العاده ای برخوردارند...ولی این کار توسط اساتید و افراد معمولی بدون رضایت و خواسته فرد شدنی نیست
در جواب madar عزیز و تکمیل نظرات دوستان باید بگم که امکان هیپنوتیزم کردن بدون رضایت شخص وجود نداره ، البته دو سیستم دیگر وجود دارد که تقریبا میتونه همچین عملی رو انجام بده اما شاید تعداد افراد خیلی کمی از وجود چنین سیستم هایی آگاه باشند و در میان کسانی که از این سیستم ها آگاه هستند تعداد خیلی کمتری به صورت عملی این کار رو میتونند انجام بدهند و در میان این افراد که میتونن عملی این کار رو اینجام بدهند تعداد خیلی کمتری مهارت کافی و تجربه لازم رو دارند . حالا شما به چه منظور این سوال رو پرسیدید ؟ میخواستید بدونید یا میخواستید انجام بدهید ؟
سلام من یه مشکل دارم اونم این که موقع تجسم اخر شب خوابم می گیره چیکار کنم؟
شما میتونید وضعیت خودتون رو از خوابیده به نشسته ( لم داده ) تغییر بدهید ، میتونید کمی قهوه بخورید یا هر چیز دیگه ای که فکر میکنی به این فرایند کمک میکنه . من شخصا پیشنهادم اینه که ریلکسیشن صحیح رو یاد بگیرید و در طی روز تجسم کنید ( یعنی بعد از ریلکسیشن که امواج مغزی شما به آلفا رسید )
موفق تر باشید
ممنون اما من شب بیشتر در ارامشم تا روز به هر حال یه دنیا سپاس
اصلا ناراحت خوابیدن در حالت الفا یا مراقبه تان نباشید به مرور و استمرار تمرین مراقبه حل می شود تلاش کنید در حالت هوشیار باقی بمانید همین . اینکه در مراقبه انسان خوابش میگیرد یک چیز طبیعی است با گذشت زمان این مسئله به هوشیاری تبدیل میشود
با سپاس
هم میخواستم بدونم هم میخواستم انجام بدم
البته هدفم خیر بود
اما با این اوصاف نمیشه
درسته؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع