سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیشنهادات شما برای بوفه دانشگاه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه‌ی اساتید
بنده دانشجوام و توو یه خوابگاه پسرانه ۳۰۰نفری که ۶کیلومتر با شهر فاصله داره، یه بوفه دارم که یه سری مایحتاج روزانه دانشجوها رو به فروش می‌رسونم، از قبیل تخم مرغ، نوشابه، کلوچه، پفک و غیره...
نظرتون راجع به درست کردن ساندویچ یا سماور بزرگ آب‌جوش یا کارایی مثل این ها چیه؟ چه ایده‌ای رو اونجا پیاده کنم؟

ممنون وقتتون رو به بنده دادین؟
سلام
خودتم اونجایی
پس بهتر می تونی خواسته هاشونو بپرسی
می رن شهر چی می خورن؟// همونارو شما بیار
اولین مورد خرید یه دستگاه اسپرسو کوچک هست همشون رو معتاد اسپرسو کن حد اقل ماهی چن میلیون از قهوه درآمد داری .
[quote='soheyl_ir89' pid='166629' dateline='1474396627']
سلام
ممنون از پیشنهادتون
بله همینکارو میکنم. هرچیزی که لازم داشته باشن میارم . اول کم کم ولی بعدا به تعداد بالا.
(09-21-2016 05:55 PM)irandac نوشته شده توسط: [ -> ]اولین مورد خرید یه دستگاه اسپرسو کوچک هست همشون رو معتاد اسپرسو کن حد اقل ماهی چن میلیون از قهوه درآمد داری .

درمورد دستگاه اسپرسو کوچیک پرسیدم یکم گرونه. بچه هارو هم میشناسم. قهوه خور نیستن اینا. بجاش انواع و اقسام کافه میکس رو میارم.
به هر حال ممنون از پیشنهادتون.
اسپرسو تو خوابگاه پسرانه جواب نمیده املت و ساندویچ ایده خوبیه
سلام. من داخل دانشگاه بوفه دارم. یکم شرایط متفاوت هست. اما کارایی که تونستم انجام بدم اینکه اونجا رو یجورایی پاتق کردم که دانشجوها اونجا جمع بشن. غیر از ساندویچ های معمولی و کیک و کلوچه دستگاه اسنک رو گرفتیم که با کیفیت بالا و قیمت مناسب تونستیم فروش بالایی داشته باشیم. سیب زمینی سرخ کرده رو اضاف کردیم. کم کم یه گرمکن گذاشتیم که بیشتر مشتری جذب کنه. یه دستگاه اسپرسو گرفتیم که اونم داخل یه ماه خرج خودشو در اورد و خیلیا رو معتاد کرد.
دوستان اگه پیشنهادی دارن ما رو هم راهنمایی کنن.
ممنون
لینک مرجع