سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سرمایه گذاری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوست عزیز من برای راه اندازی کارخونه پنبه چندباری تو این سایت تبلی کردم یک بار هم برای شما عرض میکنم که اگه مایل باشین کار از من سرمایه گذاری با شما.
هزینه دستگاه تصویه پنبه 60 تومن + هزینه خرید کارخانه 40 تومن + هزینه خرید مواد اولیه و پول در گردش 50 الی100 تومن
سود ماهانه بستگی به میزان خرید مواد اولیه داره هر چی بیشتر بخری سود هم بالاتره دست که برای اوایل کار ماهی 5 تومنه فقط سهم شما و بعد از ی مدت که کار روی طک بیفته شاید تا ماهی 20 تومن هم برسه
سلام دوستان من تو تهران نیاز به یک سرمایه گذار دارم برا یک شرکت تخفیفاتی از علاقمندان به سرمایه گذاری با این شماره تماس بگیرن۰۹۱۰۳۶۰۹۶۲۴
(08-22-2016 03:28 PM)tokyo نوشته شده توسط: [ -> ]میشه خارج از ایران بود وبا صد تومان در ایران سرمایه گذاری کرد ؟
سلام ،من كارگاه توليد مواد نانو دارم در تهران،اگه تمايل داريد ميتونيم با هم همكاري كنيم،،اگه مايليد تماس بگيريد كه بيشتر در مورد اين كار براتون توضيح بدم،
09127363693
سلام،من كارگاه توليد مواد نانو در تهران دارم،براي توسعه ي كارم به يه شريك نياز دارم،اكه مايليد براي آشنايي بيشتر با اين كار تماس بگيريد،ممنونم.٠
09127363693
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع