سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی کسب و کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان با 20 میلیون سرمایه وماهی 3 میلیون چه کار هایی میتونم بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون.10_004
سلام دوستان من با هزار تا امید اینجا ازتون سوال کردم خواهش میکنم جواب بدید.
سلام دوست عزیز به تاریخ پستت نگاه کردم مال حدودا یک ماهه پیشه برای همین جوابمو مینویسم
شما ابتدا باید هدفتو مشخص کنی که از زندگی چی میخوای؟آیا میخوای کارآفرین باشی و یک نیازو برطرف کنی و پولدار هم بشی یا میخوای صرفا پولدار شی و مهم نیس اون کار با استعداد و علاقت هم خوانی داره یانه(البته از راه حلال).راه اول خب مشخصه فردی که به کارش علاقه داره کارش مث تفریحه و سختیاشو تحمل میکنه ولی دومی ممکنه طرف در بالا ترین سطح رفاه باشه ولی کارش براش عذاب اور باشه و حس پوچی بده و برای کار انگیزه ای نداشته باشه
کاری رو انتخاب کن که برات خوشاینده و لذت میبری و همینطور پیشرفتتم توش زیاده(همون استعداد) ممکنه من به موسیقی علاقه داشته باشم و با کلیییی تلاش بتونم در حد معمولی بیام بالا در حالی که فرد دیگری با صرف انرژی کمتر پیشرفت میکنه ولی ممکنه اگه اون انرژیو بزارم رو نقاشی من نقاش قابلی بشم و خود به خود عاشق نقاشی هم بشم چون نقاش قابلی هستم..
پیدا کردن استعداد صرفا با خوندن چن تا مقاله نیس.باید وارد عمل بشی و چیزهای مختلفیو امتحان کنی و اخر سر میفهمی
مرحله بعد کشف استعداد هدف گذاریه.یعنی در مورد اون کار مورد علاقت تحقیق میکنی بعد همه جوانب و همه چیزشو میفهمی و هدف های ملموس و قابل اندازه گیری میزاری.تعیین اهداف بلند پروازانه خوبه.من میگم که خوبه که تلاشمونو اندازه آرزوهامون کنیم نه آرزوهامون رو کوچیک کنیم تا راحت برسیم.یعنی از محدوده امنمون بیرون بزنیم
حالا همه این کارا رو کردیم.بعدش میایم وارد عمل بشیممم.اگه کار مورد نظرتون کارآفرینیه تو یه کتابی خوندم که برای کارآفرینی از سرمایه قبلی استفاده نکنیم.کارمونو سرمایمون کنیم.اگه بیشتر کتاب بخونید متوجه میشید چی میگم
اگه فردی مهارت داشته باشه و بخواااد از سرمایه صفر (حتی منفی)میتونه میلیاردر شه اگه کسی هم بلد نباشه میلیاردها پول رو به باد میده
لینک مرجع