سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیشنهاد کسب و کار اینترنتی بدهید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
در طراحی سایت در حد متوسط رو به بالا وارد هستم. و در حال حاضر در یک کارخانه نساجی کار میکنم . میخواستم بعنوان برنامه نویس به یک شرکت طراحی سایت ملحق بشم اما تصمیم گرفتم تا کسب و کار اینترنتی خودم رو راه بندازم .
از اعضای محترم سایت در خواست دارم که پیشنهادات خود را با توجه به شرایط من برای کسب و کار اینترنتی مطرح کنند.
شرایط من
25 ساله
ساکن شهر ایلام
توانایی طراحی سایت ( با زبان php , jquery , bootstrap, ...) (هر سایتی رو میتونم طراحی کنم)
روابط عمومی نسبتاً خوب
فعال و پیگیر
حقوق ماهیانه یک میلیون و صد هزار تومن
(منتظر پیشنهادات شما هستم)
دوستان نظر تون رو در این باره هم بگید که یک سایتی طراحی کنم که در اون مردم سفارش کابینت و ام دی اف بدهند ( البته با مغازه ها صحبت کنم و اونها کار رو انجام بدهند)
ممنون از همکاریتون
به نظر من به اون تيم مي پيوستي بهتر بود
سلام
روشهای فراوانی برای کسب کار اینترنتی وجود داره ولی نیاز به زمان و علاقه و زحمت زیاد داره یک سایت خیلی کار داره چند ایده سایت پر از مطلب در زمینه های مختلف و جذب بازدید بالا و کسب درآمد از ترافیک سایت یکی از پر درآمد ترین روش ها در ایرانه تا 1 میلیون تومان هم هر بنری که در 1 ماه در سایت شما قرار بگیره پول میدن شما نامحدود می تونید پول درآورید فقط با جذب بازدید تهیه تبلیغ با قیمت عالی با من ... ایده دوم سایت فروش فایل آموزشی اگر آموزشی و تخصصی بلد هستید محصول تولید کنید و بفروشد درآمد عالی داره و یک سایت مفید http://motamem.org برای خود شناسی و موفقیت صاحب این سایت یکی از با علم ترین افراد ایرانه
لینک مرجع