با سلام جوانی 18 ساله هستم ک ایده ی جالب و خوشمزه ای دارم . تقریبا به تمام قسمت هاشم فکر کردم اما سرمایه ندارم . لطفا اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید برای من بنویسید
خب خوبیه این ایده اینه که تاحالا اجرا نشده و همه جوانبشم در نظر گرفتبم موفقیتش حتمیه . اول قرار بر اینه که ی کانکس بگیریم ک دکور قشنگو جذابیم داشته باشه چون خیلی مهمه حالا کسیمیدونه کانکس ثابت تو شهر مالیات داره یانه؟! از قوانیش کسی میدونه ب منم بگه ؟!
این ایده با. ی سرمایه کمم قابل اجراس . کسی ک مایل ب همکاری هست لطفا پیام بفرسته تا تلگرام بتونم کل کارو توضیح بدم .
(07-23-2016 12:48 AM)Saghi.gh نوشته شده توسط: [ -> ]این ایده با. ی سرمایه کمم قابل اجراس . کسی ک مایل ب همکاری هست لطفا پیام بفرسته تا تلگرام بتونم کل کارو توضیح بدم .
سلام دوست عزیز میتونیم با هم صحبت کنیم.
E-mail: sinazamani323@gmail.com
سلام.
@a_m1050 یوزرنیم تلگرام من خست، اگه امکانش هست باهم صحبت کنیم. ممنون
سلام دوست عزیز
من هم در خدمتم. @Foreka
(07-23-2016 12:35 AM)Saghi.gh نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام جوانی 18 ساله هستم ک ایده ی جالب و خوشمزه ای دارم . تقریبا به تمام قسمت هاشم فکر کردم اما سرمایه ندارم . لطفا اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید برای من بنویسید
(07-23-2016 12:35 AM)Saghi.gh نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام جوانی 18 ساله هستم ک ایده ی جالب و خوشمزه ای دارم . تقریبا به تمام قسمت هاشم فکر کردم اما سرمایه ندارم . لطفا اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید برای من بنویسید
سلام دوست گرامي در خدمتم
Sanaz.ems@gmail.com
سلام ميتونيم برا همكاري صحبت كنيم اين ايميلمه
Samane_rezai@yahoo.com
سلام دوستان من مي خواستم كاري رو شروع كنم سرمايم ٣٠ تومنه چي پيشنهاد مي كنيد؟