سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چه كسي پايش را بر روي سيم اينترنت گذاشته است؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
تابناك: از یکشنبه هفته گذشته تا به امروز، امکان دسترسی مناسب به اینترنت برای کاربران شدنی نیست و به زبان عامیانه: «اینترنت کند شده است».

اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت در بیشتر مناطق کشور و به ویژه شهر تهران از یکشنبه هفته گذشته (چهارم دی ماه) آغاز شده و در بازه‌های زمانی چند ساعته تا امروز تداوم داشته است.

این در حالی است که به گزارش مهر، شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت می‌‌گویند که قطعی یکی از لینک‌های ارتباطی به کشور از کانال فجیره امارات، دلیل این اختلال است و شاهد مدعایشان را تماس با شرکت ارتباطات زیرساخت می‌دانند.

در نقطه مقابل، شرکت ارتباطات زیرساخت هم هرگونه اختلال در شبکه زیرساخت ارتباطی را که منجر به اختلال در دسترسی به اینترنت شود، تکذیب کرده و می‌گوید: هم اکنون ظرفیت پهنای باند زیرساخت ارتباطی کشور، کامل برقرار و اینترنت بدون مشکل در حال کار است.

مدیرعامل شرکت مخابرات: پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیرساختی نیست، بلکه کمبود محتواست. علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های گوناگون، عمدتا به سایت‌های خارج از کشور روی می‌آورند!
طبیعی است که این جمله به مذاق کاربران اینترنت در کشور که بیشتر با سرعت دیال آپ قدم به دنیای مجازی می‌گذارند، خوشایند نیست و بیشتر به شوخی شباهت دارد؛ شوخی جدیدی که در گذشته نیز با اشکالاتی چون «گیرکردن لنگر کشتی» و‌ «حمله کوسه» به کابل‌های فیبر نوری، مطرح شده است.

در این باره باید گفت که اختلال، قطعی و کاهش سرعت اینترنت، به داستان معمولی و‌ گاه بی‌خاصیتی تبدیل شده که شرکت ارتباطات زیرساخت، هر بار در پاسخ به آن، به آوردن آمار و ارقام خطوط STM1 می‌پردازد که مثلا سال گذشته، ۱۷۳ لینک بوده و امسال ۲۹۱ لینک شده؛ حتی ادعا می‌کند که مثلا قطع مسیر جنوب کشور با نزدیک ۵۰ لینک STM1، هم خللی در اینترنت پدید نخواهد آورد!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: امیدواریم افزایش ۷۵ برابری سرعت اینترنت را در شبکه ملی اطلاعات به مردم ارایه کنیم. / واحد مرکزی خبر
دوباره با معمایی روبه‌رو هستیم که معلولش را در زمان گذشته برای باز شدن همین پنجره هم می‌توانیم ببینیم، ولی علتش پنهان است. اینجاست که گمانه‌زنی‌ها آغاز می‌شود و یکی دلیل را «راه‌اندازی اینترنت ملی» می‌داند و دیگری می‌گويد که چگونه قرار است با این زیرساخت‌ها به سرعت ۷۵ برابری در اینترنت ملی برسیم؟!


روشن است که عوامل گوناگونی در بروز این مشکلات نقش دارند و شرکت زیرساخت، تنها مقصر همه این اختلالات نیست؛ اما آنچه فعلا ذهن‌ها را به خود مشغول کرده، تکذیب قضیه است که به پاک کردن صورت مسأله شباهت بیشتری دارد تا پذیرش آن.
گویا «پذیرش مسئولیت» هم مشکل زیرساختی دارد!
سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد. پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای روز سه‌‌شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفت‌وگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که به‌زودی شبکه‌ی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راه‌اندازی می‌شود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد. کرباسی گفته است که با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وب‌سایت‌های جهانی مسدود خواهد شد.
سایتهای که قیمت دلار و طلا را به صورت آنلاین اعلام می نمایند امروز ف/ی/ل/ت/ر شدند.
مانند
http://www.mesghal.com
البته در شهرهی مختلف ف/ی/ل/ت/ر کردن سایتها متفاوت است
سایت هایی که در هاست های داخلی قرار دارند فعلا سرعت مناسبی دارند و گفته می شود تنها هاست هایی که در سرورهای خارج از ایران قرار دارند، سرعت آنها به طرز محسوسی کاهش یافته است.
سرعت ما كه عاليه...
یادش بخیر ! سرعت تو ایران چقدر کند بود Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ما به همينشم قانعيم و خداروشكر ميكنيم چون تنها استفاده اي كه اينترنت ميكنيم استفاده از مطالب انجمنه كه اونم خداروشكر هنوز برقراره چون انگليسيمونم ضعيفه به سايتهاي خارجكي هم هيچ احتياجي نداريم زنده باد اينترنت وطني!
(01-04-2012 09:33 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد. پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای روز سه‌‌شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفت‌وگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که به‌زودی شبکه‌ی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راه‌اندازی می‌شود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد. کرباسی گفته است که با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وب‌سایت‌های جهانی مسدود خواهد شد.

اینترنت بین الملل قطع نمی شود

طی روزهای اخیر نقل قول از مصاحبه سخنگوی کمیته اینترنت سازمان نظام صنفی در مورد راه اندازی اینترنت ملی قطع اینترنت بین الملل در روزنامه روزگار بازتاب فراوانی در سایت های اینترنتی داشته است.
پیام کرباسی اما دیروز طی نامه ای به تمامی رسانه ها این موضوع را که کند شدن اینترنت رابطه مستقیمی با راه اندازی اینترنت ملی داشته را تکذیب کرده است.
وی در این نامه هرگونه رابطه ای منطقی میان راه اندازی اینترنت ملی و اختلالات اخیر را رد کرده و اشاره کرده است که زمان بارگذاری شبکه اینترانت ملی بسته به سیاست های اجرایی وزارت ارتباطات دارد و در مراحل برنامه ریزی و اجرایی است.
سخنگوی کمیته اینترنت سازمان نظام صنفی همچنین هر نوع برداشت یا تفسیر از مصاحبه وی مبنی بر قطع شدن اینترنت کشور در آینده را تکذیب کرده است.

شش دلیل برای قطع نشدن اینترنت بین الملل

برای این کار دلایلی زیادی وجود دارد که ۶ تا از مهمترین آنها به این شرح هستند:
١-نبود خدمات بر پایه اینترنت ملی:هنوز هیچ خدمات پایه ای برای اینترنت ملی وجود ندارد. با این حساب بستن اینترنت بین الملل یعنی توقف آی تی نصفه نیمه ایران. اساساً محتوایی متنوع روی اینترنت ملی وجود خارجی ندارد. ایمیل و مسنجر و موتور جستجو از حداقلهای مورد نیاز است. (وقتی محتوا نیست موتور جستجو چه چیزی را جستجو کند؟)
٢-ریزش ناگهانی کاربران خشمگین:شما اگر بشنوید اینترنت بین الملل وجود ندارد آیا اساساً انگیزه برای شارژ اکانت اینترنتی خود دارید؟
٣-سوپاپ اطمینانی به نام رسانه مخالف:شاید تصور کنید که نبود اینترنت ابزار مناسبی ارزیابی می شود اما چنین نیست نبود رسانه ای به نام اینترنت نه تنها بازار شایعات را داغ می کند بلکه می تواند عامل تجمیع فشار اجتماعی و انفجار شود. با این حساب بعید است جز در موارد و زمانهای خاص اساساً تمایلی به قطعی اینترنت بین الملل وجود داشته باشد. (سرگرمی خوبی برای ملت است! بگذارید با حرف خودشان را خالی کنند!)
۴-بحران ناگهانی در خدمات هاستینگ:شاید ندانید اما همین معدود شرکتهای تامین کننده خدمات هاستینگ معتبر در ایران عمدتاً ریسلر هاستهای خارجی هستند و در واقع سرورهایشان اجاره ای و در خارج از ایران واقع هستند و بلوکه کردن این دسترسی یعنی از دسترس خارج شدن تقریباً هشتاد درصد وب فارسی و عدم امکان دسترسی به آن!
۵-برنامه های خرید باند بین الملل:در همین شرایط فعلی نه تنها قراردادهای فعلی لغو نشده اند بلکه توسعه حداقلی اینترنت بین الملل در دستور است. شاید باند مصرفی ایران در حد یک دانشگاه بزرگ اروپایی هم نباشد اما در هر حال اقلاً در سالهای اخیر همواره با شیبی بسیار کم رو به رشد بوده است.
۶-از دسترس خارج شدن دومینهای ثبت شده در خارج:شما وقتی نام دامنه سایتی حتی اگر در داخل هاست شده باشد را میزنید ابتدا باید آن نام دامنه به آدرس DNS انتقال یابد و سپس شما به هاست آن هدایت شوید. خوب با این حساب تنها دامنه های دات آی آر قابل جهتدهی هستند زیرا مابقی اساسا”در یک رجیسترکننده خارجی ثبت شده اند.
اینترنت ملی=اینترنت میلی
مهرداد گرامی شما خیلی مطمئنید, اینکه چرا می خواهند اینترنت را به این شکل درآورند سوالی است که باید از آقایان پرسید و البته جواب منطقی نخواهید یافت. همین امروز رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری در دولت احمدی‌نژاد ا«راه‌اندازی اینترنت ملی را یکی از مهم‌ترین خدمات دولت الکترونیک» توصیف کرده، اما گفته که راه‌اندازی این شبکه «۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد» و «در صورتی که بتوانیم تمامی اعتبارات این پروژه را به صورت یک‌جا دریافت کنیم، زمان‌بندی اجرای این پروژه به طور قطع تغییر خواهد کرد»، اما «در صورتی ‌که این مبلغ به مرور در اختیار ما قرار گیرد، هر سال بخشی از این پروژه عملیاتی خواهد شد».
پس آنچه که نخواهید یافت منطق و عقل است گرامی
و محدودیت که در همه ابعاد می خواهند گسترش دهند.
(01-05-2012 04:37 PM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]ما به همينشم قانعيم و خداروشكر ميكنيم چون تنها استفاده اي كه اينترنت ميكنيم استفاده از مطالب انجمنه كه اونم خداروشكر هنوز برقراره چون انگليسيمونم ضعيفه به سايتهاي خارجكي هم هيچ احتياجي نداريم زنده باد اينترنت وطني!

گرامی ما باز هم با
اختلال
ف/ی/ل/ت/ر
سرعت کم
محدودیت
قطعی مداوم
روبرو هستیم و حق استفاده از اینترنت رو هم نداریم, محدودیت اعمال می کنن و می خواهند تنها به جایی برویم که آنها مشخص کردن,
اگر منظورتان از اينترنت وطني تایید اینهاست که من حرفی ندارم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع