سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همکاری برای معرفی تجارت شما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام.
سالها پیش با این انجمن کارم رو استارت زدم و به من کمک کرد که وارد دنیای بیزینس حرفه ای بشم.خدارو شکر امروز که در جایگاه خوبیم لازم دیدم از همه اعضا انجمن تشکر کنم.
برای قدر دانی از این زحمات پروژه ای رو که این روزها دارم روش کار می کنم رو می خوام با شما شیر کنم.
در حال ساخت برنامه ای برای تلویزیون به‌عنوان کجا بریم،چی بخوریم هستیم.اگر از دوستان کسی رستوران، کافه،بستنی یا آبمیوه فروشی داره می تونه از این امکان برای معرفی بیزینس اش استفاده کنه و دوستانی هم که دنبال درامد هستند می تونن تو تیم جذب ما عضو بشن.
[quote='مهتاب' pid='165140' dateline='1466587266']
دوستان سلام.
سالها پیش با این انجمن کارم رو استارت زدم و به من کمک کرد که وارد دنیای بیزینس حرفه ای بشم.خدارو شکر امروز که در جایگاه خوبیم لازم دیدم از همه اعضا انجمن تشکر کنم.
برای قدر دانی از این زحمات پروژه ای رو که این روزها دارم روش کار می کنم رو می خوام با شما شیر کنم.
در حال ساخت برنامه ای برای تلویزیون به‌عنوان کجا بریم،چی بخوریم هستیم.اگر از دوستان کسی رستوران، کافه،بستنی یا آبمیوه فروشی داره می تونه از این امکان برای معرفی بیزینس اش استفاده کنه و دوستانی هم که دنبال درامد هستند می تونن تو تیم جذب ما عضو بشن.

چطور با تیم شما کسب در آمد کنیم/
با معرفی پروژه ما و.عقد قرارداد دستمزد همکاری بگیرید
HaniyehRahimpour.tv:
«کجا بریم، چی بخوریم» از شبکه دو روی آنتن می‌رود
http://www.yjc.ir/fa/news/5673862/%DA%A9...9%88%D8%AF
(06-22-2016 01:51 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام.

من در حوزه وب و تبلیغات و ... خیلی فعالیت و نفوذ دارم.
اگر تمایل داشتید مکاتبه کنید.
@a_aligoli تلگرام
لینک مرجع