سلام دوستان
من یک سوال داشتم. کسی هست اینجا موبایل فروشی داشته باشه؟ یا دفتر پیشخوان؟ یا مثلا مغازه سوپری؟ یا مثلا سایت فروش شارژ؟
یک سوال داشتم. شارژهاتون رو از کجا میخرید؟ چند درصد میخرید؟
سلام
جستجو کنید در موتورهای جستجوگر
شرکت های زیادی هستن که عمده می فروشن
مورد اعتمادشو پیدا کنید
سلام دوست عزیز خوبی ؟؟
من توی موبایلی هم نرم افزار کار میکردم هم سیم کارت میفروختم هم شارز میفروختم..... شار ب تنهایی هیچ سودی نداره باید 10 تا کارت شارژ بفروشی تا هزارتومن سود گیرت بیاد البته اگه اون 100تومن بگیری مثلا کارت شارزها 100 تومن روش بکشی... ولی کار راه انداز بود بعضی هاشون سیم کارت هم از خودم میخریدن ....
من سیم کارت هامو جایی ک ازش سیم میخریدم فعال میکردم هزینه ای از من نمیگرفت ولی اگه بتونی خودت پرتال رایتل و ایرانسل بگیری بنفعت هست.... ک وقتی هر سیم کارت رایتل فعال کنی 5 هزارتومن میریزه ب حسابت و 5 تومن هم روی سیم کارت گیرت میاد میشه 10 تومن تو اگه بتونی با هم کار های اطرافت طبلیغ کنی بیشتر میاد طرفت
پرتال ایرانسل هم فکر کنم بین 1000تا 2000تومن میریزه ب حسابت + ی سیم کارت هدیه ک میتونی بفروشیش ولی فروش شارژ ب تنهایی جواب گو نیست .....
برای فروشگاه اینترنتی هم قبلا میصرفید ن الان ، الان کدهای ussd هایی ک از طرف بانکها صادر شده هست مراجعه کننده ها ی خورده آورده پایین ولی مشتری گذری زیاد داری.... بازم سوالی بود من در خدمتم