06-14-2016, 06:24 PM
با سلام خوب جوون 27 سال یه بار شروع کردم 30 میلیون تومن پارسال ضرر کردم الان کلا موجودی 0 هست .......
کلا کاری بلد نیستم و وضعیت کاری اصفهان واقعا صفر هست و کار نیست....
دنبال اینم که خودم یه شغلی راه بندازم!!! ..
2 کار در نظر دارم : 1 - رفتن تو کار کیف چرم 2- رفتن تو کار ظروف یک بار مصرف
کاری اولی :
یکی از اشناهامون تهران بهترین کیف دانشجویی مهندسی چرم با کیفیت عالی طی سالهای زیادی تولید کرده و متاسفانه برای شرکت ها کار کرده و براشون مارک زده و با کمترین دستمزد در اصل حمالی...و تا جایی که میدونم کیف ها رو بالا تر 700 هزار تومن تو بازار و اونور اب دارن میفروشه ....این بنده خدا هم هیچی به هیچی
حالا دوست دارم از این موقعیت استفاده کنم ولی متاسفانه مشکل اینجاست که من هیچ پولی ندارم که بش سفارش بدم کیف برام بزنه و مغازه بگیرم بفروشم ؟!چطوری میتونم این وسط از این موقعیت استفاده کنم ؟!
کار دومی :ظروف یه بار مصرف
اصلا ایده ای ندارم البته تو تالار دیدم در موردش صحبت شده که اگه پول نداری باید بری از مغازه و رستوران ها سفارش بگیری ولی ............
چیکار کنم ......منتظر نظرهای شما هستم ...
کلا کاری بلد نیستم و وضعیت کاری اصفهان واقعا صفر هست و کار نیست....
دنبال اینم که خودم یه شغلی راه بندازم!!! ..
2 کار در نظر دارم : 1 - رفتن تو کار کیف چرم 2- رفتن تو کار ظروف یک بار مصرف
کاری اولی :
یکی از اشناهامون تهران بهترین کیف دانشجویی مهندسی چرم با کیفیت عالی طی سالهای زیادی تولید کرده و متاسفانه برای شرکت ها کار کرده و براشون مارک زده و با کمترین دستمزد در اصل حمالی...و تا جایی که میدونم کیف ها رو بالا تر 700 هزار تومن تو بازار و اونور اب دارن میفروشه ....این بنده خدا هم هیچی به هیچی
حالا دوست دارم از این موقعیت استفاده کنم ولی متاسفانه مشکل اینجاست که من هیچ پولی ندارم که بش سفارش بدم کیف برام بزنه و مغازه بگیرم بفروشم ؟!چطوری میتونم این وسط از این موقعیت استفاده کنم ؟!

کار دومی :ظروف یه بار مصرف
اصلا ایده ای ندارم البته تو تالار دیدم در موردش صحبت شده که اگه پول نداری باید بری از مغازه و رستوران ها سفارش بگیری ولی ............

چیکار کنم ......منتظر نظرهای شما هستم ...