سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من مدتی عضو انجمنم متاسفانه هیچ راهی ندارم واسه ایحاد اشتغال قبلا شاغل بودم و درامدم متوسط بود اما بخاطر مشکلات بیمارستان خانواده ام همه سرمایه ام رفته و الان حتی یک هزار تومانی ندارم نمیدونم چکار کنم هر جا برای کار میرم به مشکل میخورم ایا دوستان ایده ای دارند که بدون سرمایه بشه کاری رو راه انداری کرد تنها راه من اینه متاسفانه اکثر مواقع با سختی زندگی میکنیم اجاره نشینم و عیالوار و بیکار ممنون میشم دوستان کمکم کنند arayesh3@gmail.com
کار با سرمایه کم , یه منقل و چند کیلو ذغال چند کیلو جیگر و دمبه بخرید در محل پرترددی بساط کنید ، دیشب جلو یه بساطی بودم دو تومن تو یه شب عادی دخل زد.
برای پول در اوردن یا باید سرمایه داشته باشین یا تخصص یا ایده ای که بتونید انجامش بدین.سرمایه رو که طبق حرفتون ندارین تخصص چی تخصص یا تجربه ای در کاری دارین؟
کدوم شهر هستین؟چند سالتونه؟

(06-09-2016 10:41 PM)irandac نوشته شده توسط: [ -> ]کار با سرمایه کم , یه منقل و چند کیلو ذغال چند کیلو جیگر و دمبه بخرید در محل پرترددی بساط کنید ، دیشب جلو یه بساطی بودم دو تومن تو یه شب عادی دخل زد.

بساط به همین راحتیایی هم که میبینید نیستش.از مشکلاتی که سد معبر براتون درست میکنه بگیر تا شکایت مغازه دارا که اینم تازه جزئی از سختی کار هست.
البته خیلی از افراد سد معبر پول میگیرن تا بذارن بساط کنید ولی اونم مشکلات خودشو داره و تا یه بازرس بیاد باید سریع جمع کنید اگه بارتونو نبره تازه.از همه اینا گذشته این افراد انقدر بد با ادم حرف میزنن و تحقیر میکنن بساطیا رو که از کرده خودت پشیمون میشی.
نگاه نکنید بعضی دست فروشا خوب میفروشن مثلا به گفته خودتون 2 میلیون دخل گرفته این 2 میلیون سود خالص نیستش از این 2 میلیون باید شکم 20 تا سد معبری سیر بشه و درکنارش پول هفتگیشونم بدی بهشون.جنس گرفته بشه و ....
سلام دوستان چرا کسی نظر نداده من از همگی شما انتظار داشتم بهم ایده و راهنمایی بدهید اما دوستان واقعا کم لطفی میکنند
لینک مرجع