سلام دوستان ......
من میخوام کار لپ تاپ استوک صنعتی شروع کنم و ی سری اطلاعاتی میخوام کسی میتونه ب سوال هان جواب بده و منو راهنمایی کنه؟؟؟؟
کسی اطلاعاتی درمورد بازار لپ تاپ دست دوم یا رییفر ازگچین در بندرعباس داره؟ کسی میتونه من وراهنمایی کنه؟
درمورد قیمت میخوام یا کسی شماره لپ تاپ فروشی در اون منطقه داره ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
..............................................................
و سوال بعدی من این هست ک :
اگه بخوام خودم از دبی لپ تاپ ها ب صورت عمده وارد کنم چقدر هزینه میخواد؟
و چ مراحل هایی داره ؟ وهزینه ارسال ب ایران و هزینه ارسال از ایران ب محل مورد نظر چقدر میشه آیا کسی هست ک منو راهنمایی کنه و آیا برای من میصرفه ک خودم برم دبی ؟ ممنون میشم کمکم کنید
سلام
برای خرید لب تاب دست دوم و استوک باید برین دبی- شارجه صناعیه اونجا زیاده البته دبی هم هست بین میدان جمال(بن یاس) و چهار راه نایف تو مغازه ها ریخته
تو ماه رمضون دارم میرم اگر خواستین مدل بگین براتون قیمت بگیرم (البته دوستان هستن اونجا همه کار انجام میده خرید تا حمل و نقل به ایران)
(06-06-2016 07:02 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
برای خرید لب تاب دست دوم و استوک باید برین دبی- شارجه صناعیه اونجا زیاده البته دبی هم هست بین میدان جمال(بن یاس) و چهار راه نایف تو مغازه ها ریخته
تو ماه رمضون دارم میرم اگر خواستین مدل بگین براتون قیمت بگیرم (البته دوستان هستن اونجا همه کار انجام میده خرید تا حمل و نقل به ایران)
دوست عزیز پیام خصوصی فرستادم ولی صندوق وذودیتون پر شده ارسال نمیشه
...............................
سلام در مورد لپ تاپ مزاحم میشم.....
...........................
ی قیمت از لپتاپ زیر با این مشخصاتی ک میگم میخواستم ممنون میشم.... راهنمایییم کنی
.....................
......
hp2540
ram4
hdd500
cpu i5
---------------------------
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
---------------------------------
hp omen این لپ تاپ open box هست
ram16
hdd512
cori 7
vga4
-------------------------------
del E5420
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
-------------------------------------------
دوست عزیز من با ی نفر کار میکنم ولی متاسفانه تمام لپ تاپ هایی ک برام آورد هر کدوم ی مشکل داشت تمام پیچ هاشون باز شده بود شکسته بود خطو خش زیاد داشت و سی دی را و باتری هم مشکل داشت و همشونو پس دادم ..... من بدون خطو خش و قیمتن مناسب میخوام بین 12 تا 15 تا فعلا میخوام اول از همه قیمت میخوام سر قیمت ک ب توافق رسیدیم لپ تاپ ها هم باید بدون خط و خش باشن و تمام پیچ هاش باز نشده باشه و هیچ مشکل نداشته باشن؟ قیمت هردونه لپ تاپ ب صورتی عمده چقدر میشه و قیمت تمام شده توی ایران ک ب دستم برسه چقدر میشه؟؟ شما اهل کجایید
(06-07-2016 08:16 PM)کریم آق منگول نوشته شده توسط: [ -> ] (06-06-2016 07:02 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ی قیمت از لپتاپ زیر با این مشخصاتی ک میگم میخواستم ممنون میشم.... راهنمایییم کنی
.....................
......
hp2540
ram4
hdd500
cpu i5
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
ram16
hdd512
cori 7
vga4
del E5420
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
دوست عزیز من با ی نفر کار میکنم ولی متاسفانه تمام لپ تاپ هایی ک برام آورد هر کدوم ی مشکل داشت تمام پیچ هاشون باز شده بود شکسته بود خطو خش زیاد داشت و سی دی را و باتری هم مشکل داشت و همشونو پس دادم ..... من بدون خطو خش و قیمتن مناسب میخوام بین 12 تا 15 تا فعلا میخوام اول از همه قیمت میخوام سر قیمت ک ب توافق رسیدیم لپ تاپ ها هم باید بدون خط و خش باشن و تمام پیچ هاش باز نشده باشه و هیچ مشکل نداشته باشن؟ قیمت هردونه لپ تاپ ب صورتی عمده چقدر میشه و قیمت تمام شده توی ایران ک ب دستم برسه چقدر میشه؟؟ شما اهل کجایید
دوست عزیز من فقط راهنمائی کردم شما رو و فقط ادرس دادم برم دبی رات قیمت میگرم و شماره مغازه ها رو برات میگیرم و کاری به پس و پیشش ندارم چون کار من نیست و نمی تونم برات خرید کنم ولی دوستانی هستن که کارشون این باشه
ولی من تمام لب تاب های که دیدم خط و خش داشتن بدون خط و خش کمه
(06-08-2016 12:12 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ] (06-07-2016 08:16 PM)کریم آق منگول نوشته شده توسط: [ -> ] (06-06-2016 07:02 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
.....................
......
hp2540
ram4
hdd500
cpu i5
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
ram16
hdd512
cori 7
vga4
del E5420
hp8460
ram 8
hdd 1 t
cpu cor i 7 & i5
دوست عزیز من فقط راهنمائی کردم شما رو و فقط ادرس دادم برم دبی رات قیمت میگرم و شماره مغازه ها رو برات میگیرم و کاری به پس و پیشش ندارم چون کار من نیست و نمی تونم برات خرید کنم ولی دوستانی هستن که کارشون این باشه
ولی من تمام لب تاب های که دیدم خط و خش داشتن بدون خط و خش کمه
خب اگه امکانش هست واسم قیمت بگیرد ممنون میشم
باسلام می خواستم راهنمایی تون کنم من داشتم تو سایت دیوار می گشتم این اگهی رو دیدم اگه می خواین شمارشونو براتون می زارمemshahinhp@gmail.com
09901651694 کارشون فروش لبتاب و کامپیوتر استوکه