سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
خيلي وقته كه تو فكر راه اندازي يك توليدي هستم ساكن شمال كشور هستم و يه انبار در حدود 35 متر هم در اختيار دارم
از خياطي سر رشته دارم و به توليد محصولات كشاورزي هم علاقه دارم اما سرمايه كه مي تونم بذارم محدوده در حد 5 الي 6 ميليون تومن
مدتي بود كه در فكر توليد لباس بچه بودم اما با توچه به واردات سرسام آور از چين اين كار نمي تونه سودي داشته باشه
روي توليد و پروش قارچ مطاله كردم اما هنوز به نتيجه اي نرسيدم لطفا دوستان راهنمايي كنند چه كاري را شروع كنم و چه مقدماتي را آماره كنم
با تشكر
سلام
اگر در دوختن لباس بچه توانایی لازم را دارید و از همه مهمتر خلاقیت دارید تکنیک های بازاریابی و فروش یاد بگیرید می تونید موفق باشید اینکه جنس از چین میاد بله اما لباس تک دوز و خلاق بازار خودش را داره کسی که مثلا 20تا خیاط داره و تولیدی لباس داره باید نگران این چیزها باشه نه شما .البته با همین خیاطی و خلاقیت می تونید کلی کارهای خلاقانه انجام بدهید و با بسترهای رایگانی مثل تلگرام یا اینستاگرام به کل کشور جنس بفروشید و حتی پیش فروش کنید یعنی اول سفارش بگیرید بعد بدوزید اما تمام اینها همت و مطالعه نیاز داره و صبر

تو اینستاگرام #خیاطی یا #نمدی و......را سرچ کنید کلی ایده و پیج هایی که دارند با همین کارها پول در میارند پیدا می کنید

در اون انبار هم به نظر من مرغ و سایر پرندگان گوشتی و تخم گذار محلی پرورش بدهید
بسيار سپاس گذارم از حسن توجه و راهنمايي شما دوستان ديگر هم اگر نظري دارند بفرمايند
لینک مرجع