سلام دوستان، من اهل مشهد م ، میخوام پخش ادامس های خارجی با برند های معتبر رو شروع کنم
میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که از کجا باید این ادامس ها رو با قیمت پایین خرداری کنم،
ممنونم میشم کمک کنید’

بسمه تعالی
علیکم السلام
قبل از شروع کا پیشنهاد می کنم که برنامه و اهداف خودت را برای این کار بنویسی
برای نوشتن و کامل کردن هدف خودت هر چند خلاصه بایستی جواب چند سوال را از خودت بپرسی و بنویسی
و نیاز داری که برای پاسخ کامل به سوالات ، مطالعه و تحقیق نمایی و همین امر به شما کمک می کند تا با دقت هدف خودت را انتخاب و به نتیجه برسی.
نمونه سوالات می تواند این سوالات باشد؟
سن شما - سواد و معلومات شما - تخصص شما- علایق و سرگرمی های شما - مجرد یا متاهل -
شغل اصلی - برنامه آتی شما برای زندگی، تحصیل - درآمد فعلی شما ( شغل فعلی دارید یا از پدر و مادر پول می گیرید. )
چرا به فکر آآدامس فروختن افتاده اید و نه چیز دیگری ؟
کجا می خواهید بفروشید؟
کانال توزیع و خریداران آ« را سراغ دارید؟
چقدر درآمد پیش ببینی می کنید؟
چقدر سرمایه در گردش نیاز دارید؟
چه مارکهایی در بازار خریدار دارد و اصولا مشتریان عمده شما چه مارکهایی و با چه قیمت هایی حاضرند بخرند؟
آیا شما مغازه دارید، وب سایت دارید، اعتبار دارید، کالاهای دیگری هم عمده خریداری و می فروشید ؟
در زمینه خرید و فروش چه نوع کالاهای عمده تخصص و سابقه دارید؟
آیا فقط مواد غذایی ، بهداشتی، ت تنقلات خرید و فروش می کنید؟
آیا کالاهایی که خریداری می کندید نوع مشابه داخلی و با کیفیت ندارند؟
چرا نوع ایرانی را بازایریابی و خرید و فروش نمی کنید؟
آیا می دانید با خرید و فروش کالای ایرانی به امنیت اجتماعی سیاسی و ااقتصادی خود ، خانواده ، همشهریان و هموطنان خود کمک خواهید نمود؟ و
آچقدر از وضعیت بهداشت، استانداردها و کیفیت محصولاتی که می خواهید خرید و فروش نمایید مطالع می باشید و اصولا می دانید که این موضوعات چقدر به موفق بودن کار شما بستگی دارد؟
آیا می دانید که حداقل و حداکثر عمر مفید و تاریخ مصرف و انقضاء محصولات شما چقدر است و تاریخ انقضاء محصول چقدر در تعییین قیمت آنها موثر است؟
آیا شما اطمینان دارید که از زمان تولید تا زمانیکه کالا بدست شما برای مصرف و فروش می رسد کالاها چگونه نگهداری و حمل شده اند و تاریخ تولید و انقضآء انها چقدر در خرید و فروش آنها مهم است؟
آیا از کیفیت سالم و بهداشتی بودن کالاها و ت تولید آن تحت مارک مورد نظر ، کشور و شرکت برند معروف مد نظر مطمئن هستید؟
والسلام
اگه منبع فروش با قیمت مناسب پیدا شد منم خریدارم
(05-24-2016 11:26 AM)alirezaerfani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان، من اهل مشهد م ، میخوام پخش ادامس های خارجی با برند های معتبر رو شروع کنم
میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که از کجا باید این ادامس ها رو با قیمت پایین خرداری کنم،
ممنونم میشم کمک کنید’
سلام
من منبع خرید رو میدونم و چه قیتی میفروشن
درحال حاضر پرطرفدار ترین آدامس تریدنت هست که تاریخ انقضا هم 2 سالی داره و سود خوبی داره من قبلا میفروختم بدلیل قاچاق بودن دیگه سراغش نرفتم
فاصله شما زیاده و اگه بخواهین بخرین و این مسیر طولانی رو طی کنید ممکنه گیر بیوفتین
سود خوبی داره کلا محصولات خارجی مثل نوشابه انرژی زا ولی در راه که میاری پلیس میگیره چون قاچاق