سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب راهنمایی و مشاوره از اساتید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من 30 سال سن دارم در شهرستان کاشمر خراسان رضوی سکونت دارم مدت 15 سال در زمینه فروش کامپیوتر و لب تاب و کافی نت فعالیت دارم و الان میخوام تو یک کار دیگه هم زمان سرمایه گزاری و فعالیت کنم و از لحاظ سرمایه مشکلی ندارم تا حدود 150 میلیون نوع کارش هم زیاد برام مهم نیست فقط درامد داشته باشه ضمن اینکه من فعالیت و پشتکارم خوب هست. تولیدی - کشاورزی - گلخانه - هر چیزی که با توجه به منطقه یا خارج از منطقه بازار فروش خوبی داشته باشه
دوست عزیز

پیشنهاد من این

1- کار اصلی خودتو گسترش بده و یک سایت فروشگاه بزن و انواع نمایندگی بگیر
2- دنبال تولید و اینطور کارها نرو به صرفه نیست پون اینقدر به ادم بیمه و مالیات و غیره میندند که ارزش نداره برو دنبال دلالی و بازار

اگر برترین برندهای دنیا رو نگاه کنی
1- اول تکنولوزی که شما مشغول هستین
2- خوراک که میش نوشابه و ساندویچ های برند معروف و بعد ماشین
سلام
با اين همه بازديد فقط يك پاسخ
ممنون از راهنمايي تون
توي ضمينه خريد و فروش و دلالي و تجارت چه كالاهايي رو پيشنهاد ميديد
به نظر من شغل خودتون گسترش بدین آینده در تکنولوژی و خودتون تجربه دارین .شغل جدید تا بیای باهاش اشنا بشی و ضرر بدی طول میکش اما کارتون بلدین و ضرر ها دادین
سایت فروشگاهی بزن و تبلیغ کن و خودتون یک برند کنید.

من فقط میگم برو دنبال بازار دنبال تولیدی نرو
(05-17-2016 10:32 PM)tofigh نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من شغل خودتون گسترش بدین آینده در تکنولوژی و خودتون تجربه دارین .شغل جدید تا بیای باهاش اشنا بشی و ضرر بدی طول میکش اما کارتون بلدین و ضرر ها دادین
سایت فروشگاهی بزن و تبلیغ کن و خودتون یک برند کنید.

من فقط میگم برو دنبال بازار دنبال تولیدی نرو

بازم ممنون از لطف شما
گسترش کار خودم در شهرستان بیشتر از این نمیشه دیگه گنجایش سرمایه گزاری بیشتر رو نداره تو اینترنت هم در زمینه فروش لب تاب سایت های معتبر خیلی زیادن یکیش دیجی کالا
بازم منتظر نظر دوستان هستم
لینک مرجع