سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 80 میلیون سرمایه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .کسی ایده ای جدید دارد. من مهندس برق و شاغل هستم اما دوست دارم روی پای خودم بایستم اما نمی دانم چی کار کنم. شهر ما بندر گناوه است .که احتمالا خیلی از شما ها آمده اید. نمی دانم مثل بقیه مغازه بزنم از دبی جنس بیارم . کسی ایده ای جالب به ذهنش میرسه
سلام مهندس
80 تومان پول داری و برق خوندی و شغلت رو نگفتی و علاقه هاتو نگفتی، استعدادتو نگفتی و ایده در چه زمینه ای باشه می پسندی؟
سلام برادر عزیز. من عسلویه شاغل هستم و زیاد علاقه ای به شغل خود ندارم . علاقه ای زیادی به تجارت دارم. من دوست دارم وسایل لوازم اشپزخانه مثل ظروف و قابلمه و سرویس قابلمه و ماهیتابه دسینی و .. وسایل برقی وارد کنم هم شهر خودم بفروشم و هم به شهرهای دیگر بفرستم اما نمی خواهم قاچاق کنم. میخواستم ببینم اگر بخوام شهرهای دیگر بفرستم و برگ سبز هم تهیه کنم. آیا سود دارد یعنی به صرفه است؟
(05-12-2016 03:17 PM)mehdipp نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برادر عزیز. من عسلویه شاغل هستم و زیاد علاقه ای به شغل خود ندارم . علاقه ای زیادی به تجارت دارم. من دوست دارم وسایل لوازم اشپزخانه مثل ظروف و قابلمه و سرویس قابلمه و ماهیتابه دسینی و .. وسایل برقی وارد کنم هم شهر خودم بفروشم و هم به شهرهای دیگر بفرستم اما نمی خواهم قاچاق کنم. میخواستم ببینم اگر بخوام شهرهای دیگر بفرستم و برگ سبز هم تهیه کنم. آیا سود دارد یعنی به صرفه است؟

علیک سلام
چرا وارد کنی؟
کشورمون تولیدکننده ی این اقلامه.

محصولی وارد کن که کشورمون تولید نمی کنه؛ مثلا گوشی موبایل.
(05-12-2016 03:17 PM)mehdipp نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برادر عزیز. من عسلویه شاغل هستم و زیاد علاقه ای به شغل خود ندارم . علاقه ای زیادی به تجارت دارم. من دوست دارم وسایل لوازم اشپزخانه مثل ظروف و قابلمه و سرویس قابلمه و ماهیتابه دسینی و .. وسایل برقی وارد کنم هم شهر خودم بفروشم و هم به شهرهای دیگر بفرستم اما نمی خواهم قاچاق کنم. میخواستم ببینم اگر بخوام شهرهای دیگر بفرستم و برگ سبز هم تهیه کنم. آیا سود دارد یعنی به صرفه است؟

سلام
این کار فقط برای قاچاق جواب میده.از راه قانونی هزینه و ریسک بالایی داره.
لینک مرجع