سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی ارزان سرا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان محترم .. بنده میخوام یه پوشاک ارزان سرا راه بندازم تو یه مغازه 20 متری تو منطقه ی تقریبا شلوغیه اجاره ها یکم بالاست ولی مشتریشو دارا برای شروع جنس از کجا بگیرم که خیلی ارزون دربیاد ؟ هزینه ی لباس و قفسه و هزینه های جانبیش.... تقریبا چقدر درمیاد ؟ ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزيز
من تو كار پوشاك هستم كمكى ازم بربياد دريغ نميكنم . پيام خصوصى بفرستيد
(05-06-2016 10:29 PM)winston198 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان محترم .. بنده میخوام یه پوشاک ارزان سرا راه بندازم تو یه مغازه 20 متری تو منطقه ی تقریبا شلوغیه اجاره ها یکم بالاست ولی مشتریشو دارا برای شروع جنس از کجا بگیرم که خیلی ارزون دربیاد ؟ هزینه ی لباس و قفسه و هزینه های جانبیش.... تقریبا چقدر درمیاد ؟ ممنون میشم کمکم کنید

تهران؟
خیلی ممنون ساکن مشهدم
مواد غذایی بهتر نیست؟!!
چند سال پیش تو ی مغازه فروشنده بودم که کارش فقط لباس تو خونه ای زنونه و دخترونه بود ماشاالله درآمد داشتا درآمد میرفت تهران خ جمهوری و بازار بزرگ لباس میاورد بعد ی مدت هم دیگه خودش تولید ی سریاش رو انجام میدادن.
(05-06-2016 11:49 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزيز
(05-06-2016 11:49 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزيز

سلام میشه کمکم کنی من میخوام ارزان سرای پوشاک بزنم به راهنمایی احتیاج دارم
سلام دوست عزیز

ارزانسرای پوشاک خیلی خوب جواب میده ، کار بسیار پر فروش و سود دهی هست . فقط باید بتونی خریدت رو تا جایی که میشه ارزان و با کیفیت بخری ، به راحتی میشه طی 2 سال ، مغازه های بیشتری در نقاط مختلف راه اندازی کرد و کار رو گسترش داد .

خود من چند سالی هست که با یکی از دوستان که تجربه بالایی داشت این کار رو راه انداختیم . کار ما الان هم تولید و هم پخش و هم مغازه داری برای پوشاک ارزان زنانه هست .

دفترمون توی خیابان جمهوری - فخر رازی هست ، اونجا میتونید بیاین و نمونه ها رو ببینید و قیمت و کیفیت مارو با کل بازار بسنجید و مطئن خرید کنید .

برای راه اندازی و دکور و ... هم راهنماییتون میکنیم که بتونید دکور و قفسه و رگال و ... با حداقل هزینه خریداری و راه اندازی کنید.
سلام‌من چطوری میتونم مثل شما اگهی ثبت کنم؟
لینک مرجع