سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: حسابداری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به نظرتون با کدوم زیر شاخه از حسابداری میشه به درآمد بیشتری رسید و اینکه از چه راه و روشی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
1-مالی
2-صنعتی
3-مدیریت
4-دولتی
5-حسابرسی
6-مالیاتی
سلام در اصل بستگی داره که به کدوم شاخه بیشتر علاقه داشته باشید.

در کل پر درآمدترین : مالی و مالیاتی هستن

کم درآمد ترین و کسل کننده ترین هم حسابداری دولتی هست که توصیه میکنم اصلا سمت حسابداری دولتی و کارمندی نیایی!!

اگه بیشتر از خودت و میزان علاقه ات توضیح بدی ، شاید بهتر بتونیم راهنماییت کنیم.

موفق باشی
ساکن خرم آبادم و 28 سالمه و دیپلم مکانیک دارم و بیشترین سابقه کاریم هم داشتن فروشگاه لوازم یدکی خودرو به مدت یک سال.
تا حالا کسب و کارهای زیادی انجام دادم یا میخواستم انجام بدم ولی همون اول کار یا قبل شروع کردن بی خیالش شدم.همین عادت غلط باعث هدر رفتن زمان و پولم شده و دلایل دیگه هم که باعثش بود زیاده خواهیم در اول کار و نداشتن تحمل دستور شنیدن از صاحب کار.مثلا یه مدت شاگرد یه تعمیرکار جلوبندی خودرو بودم ولی نتونستم دستورات بیجاشو تحمل کنم.
به حساب و کتاب خیلی علاقه دارم به همین دلیل حسابداری رو انتخاب کردم و حتما این یکی رو ادامه میدم.

خب هر کی بخواد حسابدار مالیاتی بشه از کجا و چگونه باید شروع کنه؟
ساکن خرم آبادم و 28 سالمه و دیپلم مکانیک دارم و بیشترین سابقه کاریم هم داشتن فروشگاه لوازم یدکی خودرو به مدت یک سال.
تا حالا کسب و کارهای زیادی انجام دادم یا میخواستم انجام بدم ولی همون اول کار یا قبل شروع کردن بی خیالش شدم.همین عادت غلط باعث هدر رفتن زمان و پولم شده و دلایل دیگه هم که باعثش بود زیاده خواهیم در اول کار و نداشتن تحمل دستور شنیدن از صاحب کار.مثلا یه مدت شاگرد یه تعمیرکار جلوبندی خودرو بودم ولی نتونستم دستورات بیجاشو تحمل کنم.
به حساب و کتاب خیلی علاقه دارم به همین دلیل حسابداری رو انتخاب کردم و حتما این یکی رو ادامه میدم.

خب هر کی بخواد حسابدار مالیاتی بشه از کجا و چگونه باید شروع کنه؟
خوب
یک بعد قضیه اینه که شما تحصیلات دانشگاهی ندارید و این میتونه کار شما رو یکم سخت کنه . ولی چون میگید به حساب کتاب علاقه دارید ، مطمعنا در کار شما خللی ایجاد نمیکنه.

شاید الان بعضی دوستان بگن برو آموزشگاه حسابداری یاد بگیر ، ولی من اصلا به شما این مورد رو توصیه نمیکنم.

شاید تنها راه شما این باشه بری تو یه شرکت بغل دست یک حسابدار دلسوز بشینید و به اصطلاح براش شاگردی کنید ( کمک حسابدار ) . برو یه شرکت حسابداری و یا یه حسابدار پیدا کن ، بگو من میخوام براتون مجانی کار کنم ، جوری از خودت شوق وذوق نشون بده که قبولت کنن و بفهمن عاشق این کار هستی و همه جوره باهاشون راه میایی . البته باید یه جوری اعتمادشونو جلب کنی ، چون کار مالیه دیگه.

مطمعن باش بعد از یکسال کار حسابداری اینقدر تو کارت پیشرفت میکنی که خودت باورت نمیشه . این کار مثل خیلی از کارهای دیگه تجربی هست.

برای یادگیری کارهای مالیاتی نیاز نیست بری حسابداری مالیاتی یاد بگیری. شما فقط برو یه جا حسابداری کار کن ، در کنار اون کارای مالیاتی هم یاد میگیری ، چون بلاخره برا معاملات فصلی و ارزش افزوده و اظهار نامه مالیاتی اون شرکتی که حسابداری شو انجام میدی ، باید با اداره دارایی و اداره مالیات بر ارزش افزوده سر و کله بزنی.

انشا الله بعد یکسال که تو کارت حرفه ای بشی و صداقت رو هم چاشنی کارت کنی ، اینقدر بهت کار پیشنهاد میشه که دیگه شاید از عهده اون حجم کار بر نیایی.

نمیدونم تو شهر شما چقدر کارای عمرانی و پیمانکاری داره انجام میشه ، ولی اینو بدون تو اکثر شهرها حسابداری پیمانکاری (پروژه ای) خیلی حرف برا گفتن داره. اگه آشنایی تو ادارات دولتی ونیمه دولتی مثل (شرکت توزیع برق ، آب منطقه ای ، شهرداری ) داشتی بگو یه شرکت پیمانکاری بهت معرفی کنه ، بشی کمک حسابدارش.. واقعا کار برا حسابداری پیمانکاری زیاده ها !! اگر هم پیمانکری پیدا نشد مهم نیس ، جای دیگه شروع کن.

در ضمن سعی کن وقتی وارد کار شدی مطالعه کتابهایی مثل اصول حسابداری 1 و 2 ، قانون مالیاتهای مستقیم ، مالیات بر ارزش افزوده و ..... کم کم شروع کنی (((( وقتی وارد کار شدی ها ، الان نه ، چون ممکنه از خوندن این کتابها زده بشه و کلا بیخیال حسابداری بشی))

باز اگه سوالی بود در خدمتیم.
از راهنمایی مفید و کاملتون بسیار ممنون.
با آرزوی موفقیت روزافزون و سلامتی برای شما.
لینک مرجع