04-27-2016, 11:55 PM
سلام دوستان.
اول این رو بگم که این پست ممکنه از نظر مدیریت بند 8 قوانین رو نقض کنه برا همین خودم رو معرفی میکنم که پست حذف نشه.بنده وحید مویدی هستم و کارم واردات لوازم خانگیه به ءدرس جوانرود کرمانشاه و شماره تماس 09188315595 و 08348435795 .امیدوارم مدیریت لطف کنن و حذف نکنن.
من قصد شروع به فروش اینترنتی دارم و برای این کار براوردی که شده اینطوره:
یک مغازه برای دفتر سایت و امکان فروش فیزیکی: 10 تومن رهن و 500 اجاره.
وسایل دفتر شامل دو تا میز و صندلی و سیستم های لازم: 5 تومن.
انبار اجناس به اندازه 30 متر: سالیانه 2 تومن.
نیروی کار: 5 راننده (دستمزد بسته به مسافت مقصد حدودا ماهیانه 1200)
نیروی کار: منشی خانم (شرح وظیفه ثبت سفارش و پشتیبانی سایت): ماهیانه 700 تومن
نیروی کار: 2 کاربر رایانه ( یک نفر اشنا به گرافیک و یک نفر اشنا به php): ماهیانه 850 هر نفر
نیروی کار: فروشنده حضوری (شرح وظیفه هماهنگی ارسال سفارشات و فروش فیزیکی): ماهیانه 850
نیروی کار: بازاریاب : دستمزد متغیر و کار پاره وقت.
دستگاه پوز سیار: 5 تومن بابت ودیعه
اجناس مورد نیاز برای انبار و ارسال سفارش: 80 تلویزیون و 30 لباسشویی و 30 ظرفشویی و 40 کولرگازی.: حدودا 300 تومن
..............................................
حدود 50 هزار تراکت جهت پخش تو چند شهر و چاپ ءگهی تو روزنامه های محلی قرار به انجامه.
براورد سود روزانه: 700 تا 1 میلیون در 6 ماهه اول.بالای 1 تومن 6 ماهه دوم.
سود متوسط فروش هر تلویزیون عمده 30 هزار و تک فروشی 60 هزار تومان. لباسشویی 80 ظرفشویی 80 و کولرگازی 80 تومن.
...............................................
با این اوصاف من قصد درج این اگهی و جذب نیروی کار رو دارم نظر اساتید در این مورد چیه؟
اگه دوستی قصد سرمایه گذاری داشت خوشحال میشم.
جوانرود یک شهر مرزی و دقیقا شرایط مشابه بانه رو داره با همون محصولات و دقیقا همون قیمت ها و شرایط.اجناس گارانتی نداره اما طبق قراردادی که با بیمه نوین و بیمه ایران بستیم نمایندگی انحصاری بیمه ی لوازم خانگی رو تو استان کرمانشاه دریافت کردیم که شرایط خیلی کاملی نسبت به گارنتی داره و از گارانتی خیلی خیلی بهتره.
این اولین سایت فروش اینترنتی این منطقه است..ببخشید طولانی شد.
اول این رو بگم که این پست ممکنه از نظر مدیریت بند 8 قوانین رو نقض کنه برا همین خودم رو معرفی میکنم که پست حذف نشه.بنده وحید مویدی هستم و کارم واردات لوازم خانگیه به ءدرس جوانرود کرمانشاه و شماره تماس 09188315595 و 08348435795 .امیدوارم مدیریت لطف کنن و حذف نکنن.
من قصد شروع به فروش اینترنتی دارم و برای این کار براوردی که شده اینطوره:
یک مغازه برای دفتر سایت و امکان فروش فیزیکی: 10 تومن رهن و 500 اجاره.
وسایل دفتر شامل دو تا میز و صندلی و سیستم های لازم: 5 تومن.
انبار اجناس به اندازه 30 متر: سالیانه 2 تومن.
نیروی کار: 5 راننده (دستمزد بسته به مسافت مقصد حدودا ماهیانه 1200)
نیروی کار: منشی خانم (شرح وظیفه ثبت سفارش و پشتیبانی سایت): ماهیانه 700 تومن
نیروی کار: 2 کاربر رایانه ( یک نفر اشنا به گرافیک و یک نفر اشنا به php): ماهیانه 850 هر نفر
نیروی کار: فروشنده حضوری (شرح وظیفه هماهنگی ارسال سفارشات و فروش فیزیکی): ماهیانه 850
نیروی کار: بازاریاب : دستمزد متغیر و کار پاره وقت.
دستگاه پوز سیار: 5 تومن بابت ودیعه
اجناس مورد نیاز برای انبار و ارسال سفارش: 80 تلویزیون و 30 لباسشویی و 30 ظرفشویی و 40 کولرگازی.: حدودا 300 تومن
حدود 50 هزار تراکت جهت پخش تو چند شهر و چاپ ءگهی تو روزنامه های محلی قرار به انجامه.
براورد سود روزانه: 700 تا 1 میلیون در 6 ماهه اول.بالای 1 تومن 6 ماهه دوم.
سود متوسط فروش هر تلویزیون عمده 30 هزار و تک فروشی 60 هزار تومان. لباسشویی 80 ظرفشویی 80 و کولرگازی 80 تومن.
با این اوصاف من قصد درج این اگهی و جذب نیروی کار رو دارم نظر اساتید در این مورد چیه؟
اگه دوستی قصد سرمایه گذاری داشت خوشحال میشم.
جوانرود یک شهر مرزی و دقیقا شرایط مشابه بانه رو داره با همون محصولات و دقیقا همون قیمت ها و شرایط.اجناس گارانتی نداره اما طبق قراردادی که با بیمه نوین و بیمه ایران بستیم نمایندگی انحصاری بیمه ی لوازم خانگی رو تو استان کرمانشاه دریافت کردیم که شرایط خیلی کاملی نسبت به گارنتی داره و از گارانتی خیلی خیلی بهتره.
این اولین سایت فروش اینترنتی این منطقه است..ببخشید طولانی شد.