سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: همکاری فروشگاه اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.
اول این رو بگم که این پست ممکنه از نظر مدیریت بند 8 قوانین رو نقض کنه برا همین خودم رو معرفی میکنم که پست حذف نشه.بنده وحید مویدی هستم و کارم واردات لوازم خانگیه به ءدرس جوانرود کرمانشاه و شماره تماس 09188315595 و 08348435795 .امیدوارم مدیریت لطف کنن و حذف نکنن.
من قصد شروع به فروش اینترنتی دارم و برای این کار براوردی که شده اینطوره:
یک مغازه برای دفتر سایت و امکان فروش فیزیکی: 10 تومن رهن و 500 اجاره.
وسایل دفتر شامل دو تا میز و صندلی و سیستم های لازم: 5 تومن.
انبار اجناس به اندازه 30 متر: سالیانه 2 تومن.
نیروی کار: 5 راننده (دستمزد بسته به مسافت مقصد حدودا ماهیانه 1200)
نیروی کار: منشی خانم (شرح وظیفه ثبت سفارش و پشتیبانی سایت): ماهیانه 700 تومن
نیروی کار: 2 کاربر رایانه ( یک نفر اشنا به گرافیک و یک نفر اشنا به php): ماهیانه 850 هر نفر
نیروی کار: فروشنده حضوری (شرح وظیفه هماهنگی ارسال سفارشات و فروش فیزیکی): ماهیانه 850
نیروی کار: بازاریاب : دستمزد متغیر و کار پاره وقت.
دستگاه پوز سیار: 5 تومن بابت ودیعه
اجناس مورد نیاز برای انبار و ارسال سفارش: 80 تلویزیون و 30 لباسشویی و 30 ظرفشویی و 40 کولرگازی.: حدودا 300 تومن
..............................................
حدود 50 هزار تراکت جهت پخش تو چند شهر و چاپ ءگهی تو روزنامه های محلی قرار به انجامه.
..............................................
براورد سود روزانه: 700 تا 1 میلیون در 6 ماهه اول.بالای 1 تومن 6 ماهه دوم.
سود متوسط فروش هر تلویزیون عمده 30 هزار و تک فروشی 60 هزار تومان. لباسشویی 80 ظرفشویی 80 و کولرگازی 80 تومن.
...............................................
با این اوصاف من قصد درج این اگهی و جذب نیروی کار رو دارم نظر اساتید در این مورد چیه؟
اگه دوستی قصد سرمایه گذاری داشت خوشحال میشم.
جوانرود یک شهر مرزی و دقیقا شرایط مشابه بانه رو داره با همون محصولات و دقیقا همون قیمت ها و شرایط.اجناس گارانتی نداره اما طبق قراردادی که با بیمه نوین و بیمه ایران بستیم نمایندگی انحصاری بیمه ی لوازم خانگی رو تو استان کرمانشاه دریافت کردیم که شرایط خیلی کاملی نسبت به گارنتی داره و از گارانتی خیلی خیلی بهتره.
این اولین سایت فروش اینترنتی این منطقه است..ببخشید طولانی شد.
سلام
ببخشید یه پیشنهاد دارم

بصورت تلگرامی و ایجاد یک کانال تلگرامی شروع به تبلیغات و فروش انجام بدین،

برین نظام مهندسی شهرتون و یه سررسید سال 95 رو بگیرین،

انتهای اون سررسید لیست موبایل اعضای نظام مهندسی شهرتون هست

کم کمش دو هزار نفر هستن،با ارسال پیام تلگرامی و زدن عکس و قیمت و درصد تخفیف شروع کنید،موفق باشید

راستی اگه دیدین کارتون گرفت، نمایندگی مراکز استانهای دیگه رو هم راه بندازید،
سلام جناب مویدی

شما می خواید سفارشات رو به کل ایران پخش کنید یا در سطح شهر و استانتون؟
(04-28-2016 11:05 AM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام جناب مویدی

شما می خواید سفارشات رو به کل ایران پخش کنید یا در سطح شهر و استانتون؟
سلام سفارش ها رو همین الان هم برای همه شهرهای کشور ارسال میکنیم و بر اساس فاصله بین یک تا سه روز طول میکشه.
+همین الان هم پخش عمده و جزیی رو داریم انجام میدیم منتها فروش اینترنتی یه حرکت جدیده.
سایت هم تقریبا کارش تموم شده و آدرس سایت هم روی عکس خودم مشخصه.جوانرودمارکت.
سلام
به نظر من خوبه ، موفق باشید ، یکی از دوستام هم تصمیم داره تو شهرمون فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه،البته فعلا در حد تز مونده.
(04-28-2016 01:00 PM)جنوبی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
به نظر من خوبه ، موفق باشید ، یکی از دوستام هم تصمیم داره تو شهرمون فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه،البته فعلا در حد تز مونده.

سلام دوست گرامی
می تونه با من مشورت کنه
لینک مرجع