سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من سه هکتار زمین کشاورزی ام مشکل کم ابی داشت و چند سال رها کرده بودم امسال میخواستم ابیاری قطره ای کنم چیزی حدود شصت تا هفتاد میلیون تومان شایدم بیشتر خرج برمی دارهConfused چون من مقدار زیادی هزینه برای اصلاح زمین های کشاورزی ام کردم و همچنین هزینه که برای کاشت گیاه و کود ...... باید انجام بدم و دیگر در توانم نیست که برای ابیاری قطره ای هزینه کنم لطفا راهنمایی کنن دوستان چطوری می تونم این مشکل را برطرف کنمHuh ممنون
(04-26-2016 02:45 AM)mahmoodmmm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من سه هکتار زمین کشاورزی ام مشکل کم ابی داشت و چند سال رها کرده بودم امسال میخواستم ابیاری قطره ای کنم چیزی حدود شصت تا هفتاد میلیون تومان شایدم بیشتر خرج برمی دارهConfused چون من مقدار زیادی هزینه برای اصلاح زمین های کشاورزی ام کردم و همچنین هزینه که برای کاشت گیاه و کود ...... باید انجام بدم و دیگر در توانم نیست که برای ابیاری قطره ای هزینه کنم لطفا راهنمایی کنن دوستان چطوری می تونم این مشکل را برطرف کنمHuh ممنون

سلام
شما میتونید مشکلتون رو به جهادکشاورزی و اداره آب منطقه و همچنین استانداری منعکس کنید و طرح توجیهی ارائه بدین که تسهیلات بهتون تعلق بگیره،وزارت جهاد کشاورزی هم 85 % هزینه شما رو تقبل میکنه ، می مونه 15% که شما 15درصد هم میتونید با رایزنی وام بلاعوض یا با بهره 4% بگیرین یا از سپاه یا صندوق کارآفرینی امید.
موفق باشین
(04-26-2016 02:16 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-26-2016 02:45 AM)mahmoodmmm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من سه هکتار زمین کشاورزی ام مشکل کم ابی داشت و چند سال رها کرده بودم امسال میخواستم ابیاری قطره ای کنم چیزی حدود شصت تا هفتاد میلیون تومان شایدم بیشتر خرج برمی دارهConfused چون من مقدار زیادی هزینه برای اصلاح زمین های کشاورزی ام کردم و همچنین هزینه که برای کاشت گیاه و کود ...... باید انجام بدم و دیگر در توانم نیست که برای ابیاری قطره ای هزینه کنم لطفا راهنمایی کنن دوستان چطوری می تونم این مشکل را برطرف کنمHuh ممنون

سلام
شما میتونید مشکلتون رو به جهادکشاورزی و اداره آب منطقه و همچنین استانداری منعکس کنید و طرح توجیهی ارائه بدین که تسهیلات بهتون تعلق بگیره،وزارت جهاد کشاورزی هم 85 % هزینه شما رو تقبل میکنه ، می مونه 15% که شما 15درصد هم میتونید با رایزنی وام بلاعوض یا با بهره 4% بگیرین یا از سپاه یا صندوق کارآفرینی امید.
موفق باشین

سپاه ؟
مگه موسسه مالی سپاه هم داریم ؟
منظورتون از سپاه دقیقا کجا بود ؟
(04-27-2016 03:28 PM)aligoli نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-26-2016 02:16 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]

سلام
موفق باشین

سپاه ؟
مگه موسسه مالی سپاه هم داریم ؟
منظورتون از سپاه دقیقا کجا بود ؟
مطمئنین دقیق متنم رو بادقت خوندین !؟
جهت اطلاع خدمتتون عرض کنم کشور دست سپاه هست چه امنیتی یا مسائل دیگه ، شما قرارگاه سپاه خاتم الانبیاء اگه شنیده باشین این قرارگاه رو از متن من تعجب نمیکردین!
قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، شرکتی از زیرمجموعه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، که در حال حاضر «بزرگ‌ترین پیمان‌کار پروژه‌های دولتی ایران» می‌باشد.
اقتصادمقاومتی دیگه شنیدین ، هرکسی هم خواست وام بگیره خود سپاه هر شهر و استانی حمایت مالی میکنه .
شما اول طرح توجیهی رو تهیه کن و برو دنبال دریافت برق کشاورزی (طرح رو باید به تایید جهاد برسونی) بعد هم برو سراغ بانک کشاورزی
لینک مرجع