سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: باغ سیب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
کسی از دوستان اطلاعات کامل از راه اندازی باغ سیب ( هزینه ها ، درآمد و ... ) داره و آیا الان به صرفه هست که این کار و انجام داد؟
?????
سلام دوست عزیز
از کدوم شهر هستین؟
و بودجه ی شما چقدر می باشد؟ ( چه سرمایه ای که دارین و چه سرمایه ای که میتوانید تامین کنید )
سلام من تهران هستم و حدود 50 م سرمایه دارم
(05-09-2016 05:17 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
از کدوم شهر هستین؟
و بودجه ی شما چقدر می باشد؟ ( چه سرمایه ای که دارین و چه سرمایه ای که میتوانید تامین کنید )

سلام من تهران هستم و حدود 50 م سرمایه دارم
با 50 میلیون کجا می خوای زمین بگیری ؟؟؟؟!!!! ضمن اینکه هر درخت به 5 متر فاصله از درخت دیگه احتیاج داره پس ببین تو اون متراز زمین چندتا درخت میشه کاشت
استان ما آذربايجان غربي بزرگترين توليدكننده سيب كشوره و سرنوشت سيب كشور تو اين استان رقم مي خوره. اما هميشه توليدكنندگان كشاورزي من جمله سيب در همين استان خودمون ناله مي كنن. پارسال يك كشاورز كه باغ سيب داشت گريه مي كرد ميگفت سيب رو كيلويي 50 تومن از من خريدن!!
طرف شما هم شهرستان دماوند قطب توليد سيبه. شهرستان دماوند 90 درصد سيب تهران و 10 درصد سيب كل كشور را تامين ميكنه.
علاوه بر اين سيب زياد آب مصرف مي كنه و مناسب اون مناطق نيست.

كلا يادت باشه كشاورزي خرده پا پوچه پوچه. اصلا نبايد از يك زمين خرد انتظار درآمد داشته باشي. براي اينكه از يك باغ سود برداري بايد باغت از پنج شش هكتار بيشتر باشه تا حرفي براي گفتن داشته باشي.
من هم در کتاب های اقتصاد خوندم زمین زیر 5 هکتار ارزش خاص اقتصادی ندارد و بالای بیست هکتار در صورت مدیریت صحیح و استفاده مناسب از صنعت خیلی مفید هست. زمین یکپارچه منظور هست.
لینک مرجع